„Câțiva polițişti aflați la protest au intrat ieri şi au mâncat la cantina Ministerului Muncii, apoi băieții de acolo s-au prins şi au interzis accesul. Măcar au rămas cu bonul.
Ciorbă la 1,8 lei…bun tare!”, a scris Marian Godină, vineri seară, pe pagina sa de Facebook.

Într-o altă postare pe Facebook, care a devenit virală, polițistul făcea referire la deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, care declara acum câteva zile că este pregătit să iasă cu arma în stradă, susținând că dacă lui i-ar trece așa ceva prin cap, șeful va avea grijă ca arma să-i fie pusă în rastelul Poliției, încuiată şi departe de el.

Dar să presupunem că aş face vreodată o astfel de declarație. Cred că, după ce şeful meu s-ar asigura că arma mea e în rastelul Poliției, încuiată şi departe de mine, pe lângă unele autorități, printre primii care s-ar autosesiza ar fi psihologul unității care m-ar îndemna să îi fac o vizită şi m-ar întreba daca se întâmplă să visez dragoni, dacă vorbesc cu ei şi dacă mi-s dragi. M-ar întreba probabil şi ce culoare are unicornul meu şi ce îi dau să mănânce. În încercarea lui de a afla ce idei năstruşnice îmi mai trec prin minte, mi-ar aduce la cunoştință că o să mai trag cu pistolul doar în vise, eventual după dragoni ca să-mi lase somnul lin", a scris Marian Godină pe pagina de Facebook.

Godină reacţionează la ameninţările lui Cătălin Rădulescu: "O să mai trag cu pistolul doar în vise, eventual după dragoni ca să-mi lase somnul lin"

Despre prețurile mici de la cantinele situate în instituțiile statului s-a mai vorbit de-a lungul timpului. Deputatul PMP Robert Turcescu a dezvăluit pe pagina sa de Facebook cum mănâncă aleșii poporului și cât îi costă un prânz consistent, servit de personal cu mănuși în cantinele de la Parlament. Politicianul a mai precizat că meniul de la Senat este mai gustos decât cel de la Camera Deputaților.

"Prânzul de azi, cantina Senatului: ciorbă de fasole verde, pulpă de pui dezosată, orez cu mazăre, salată de ardei copt, un măr. Total: 26,20 lei. Mult? Puţin?", a scris Robert Turcescu pe Facebook.

CE MĂNÂNCĂ POLITICIENII României? SUPER MENIURI compuse din BUCATE ALESE pe bani puțini. Detalii neştiute despre FESTINURILE CULINARE