Incidentul s-a întâmplat la o fabrică de mobilă din Aradul Nou, victimă fiind un bărbat de 40 de ani. În glumă, un coleg l-a imobilizat și l-a ”împușcat” în anus, prin pantaloni, cu un pistol cu aer comprimat. Intestinul gros al bărbatului s-a umplut de aer, abdomenul i s-a umflat, acesta acuzând dureri groaznice.

”Se pare că dintr-o joacă prost înțeleasă, un angajat l-a rănit pe un coleg care stătea aplecat lucrând la ceva. A folosit un pistol cu aer comprimat și prin îmbrăcăminte i-a administrat o cantitate de aer sub presiune, care a ajuns în tubul digestiv. Colegii noștri l-au găsit pe pacient cu abdomen destins, dureros, spontan și la palpare, motiv pentru care i-au acordat primul ajutor și l-au transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean pentru investigații”, a spus directorul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Arad, Mircea Marea, citat de Arq.ro.

În acest moment bărbatul este investigat de o echipă de specialiști, pentru a vedea dacă trebuie operat. Medicii spun că există posibilitatea ca bărbatul să fie suferit leziuni interne, datorită presiunii exercvitate asupra pereților colonului de cantitatea mare de aer.

De asemena, inspectorii ITM și Poliția au deschis anchete în acest caz.

Te-ar putea interesa și: