Evenimentul Zilei > International > Glumă HALUCINANTĂ a unui fost PRIMAR. Zeci de vieţi, în pericol! Rămîi FĂRĂ CUVINTE – VIDEO
Glumă HALUCINANTĂ a unui fost PRIMAR. Zeci de vieţi, în pericol! Rămîi FĂRĂ CUVINTE – VIDEO

Glumă HALUCINANTĂ a unui fost PRIMAR. Zeci de vieţi, în pericol! Rămîi FĂRĂ CUVINTE – VIDEO

Un fost primar din Rusia a decis că este momentul să scape de rutină şi să facă un gest pe care unele state le condamnă cu amenzi uriaşe, dar chiar şi cu închisoare.

Aleksandr Donskoy, fost primar în orașul Arkhangelsk, a decis că este în măsură să intre într-un complex comercial cu maşina, un Ferrari. Şi asta doar pentru a atrage atenţia şi pentru amuzamentul personal.

Fostul edil a intrat duminică seara cu mașina și a circulat cu viteză pe holurile centrului comercial sub privirile îngrozite ale angajaților, care s-au chinuit şi chiar şi-au riscat viaţa ca să îl oprească pe bărbatul teribilist.

Incidentul a avut loc în mall-ul Vesna, din Moscova, potrivit metro.co.uk. Angajații sunt filmați în timp ce încearcă să-l oprească, însă au reușit abia după un sfert de oră.

Cascadorul de ocazie a declarat pentru presa din Rusia că totul a fost o glumă.

„Îmi place să glumesc. A fost un spectacol amuzant, o metodă de a atrage atenția. Din păcate, nu toată lumea a gustat gluma, dar eu cred că a fost o cascadorie amuzantă. Am ales un traseu sigur, totul a fost plănuit ca să nu existe pagube”, a spus Aleksandr Donskoy.

Aleksandr Donskoy a fost unul dintre cei mai tineri primari din Rusia, în 2005, când a fost ales.

În 2006 și-a anunțat intenția să candideze împotriva lui Vladimir Putin la alegerile prezidențiale, dar un an mai târziu a fost arestat sub acuzațiile de infracțiune economice și abuz în serviciu. A fost eliberat după un an sub control judiciar. Retras din politică, el se ocupă acum în special de vlogging. 

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: