Două eleve din Giurgiu, date dispărute. Autoritățile fac apel la cetățeni

Două eleve din Giurgiu, date dispărute. Autoritățile fac apel la cetățeni Poliție. Sursa foto: Arhiva EVZ

Două eleve de 14 ani din Giurgiu sunt date dispărute, după ce au plecat de acasă vineri dimineață și nu au mai revenit. Poliția face apel la cetățeni, îndemnându-i să apeleze numărul unic de urgență 112 în cazul în care le-au văzut pe cele două minore.

Polițiștii din Giurgiu efectuează verificări în municipiu, dar și în împrejurimi, după ce două eleve au dispărut de acasă. Cele două minore au plecat de la domiciliu vineri dimineață și nu au mai revenit.

Minore date dispărute în Giurgiu

Cele două eleve au plecat de acasă vineri, 8 martie, însă nu au mai revenit. Familiile lor au cerut ajutorul autorităților în acest sens. Polițiștii din Giurgiu au început căutările în întreg municipiul.

„Polițiștii din cadrul IPJ Giurgiu efectuează verificări în vederea depistării a două minore, dispărute din municipiul Giurgiu.

Ne puteți urmări și pe Google News

La data de 8 martie 2024, ora 07.10, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată cu privire la faptul că minorele BUDURINCĂ ALEXANDRA și HARAI SILVIA NICOLETA, în vârstă de 14 ani, au plecat de la domiciliile lor, din municipiul Giurgiu și nu au mai revenit.”, a transmis IPJ Giurgiu.

Apel la cetățeni

Oamenii legii fac apel la cetățeni, îndemnându-i să apeleze numărul unic de urgență în cazul în care le văd. Conform anunțului polițiștilor, BUDURINCĂ ALEXANDRA are următoarele semnalmente: aproximativ 1,65 m înălțime, 65 de kilograme, păr creț castaniu, tuns scurt, ochi căprui, față ovală, ten măsliniu.

Elevă dispărută Giurgiu

Sursa foto: IPJ Giurgiu

HARAI SILVIA NICOLETA

Semnalmente: aproximativ 1,55 m înălțime, 50 de kilograme, păr șaten, ochi căprui, poartă ochelari de vedere.

„Persoanele care dețin și pot oferi informații cu privire la aceste persoane sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.”, arată polițiștii.

Elevă dată dispărută

Sursa foto: IPJ Giurgiu

Două eleve din Giurgiu, căutate de Poliție

Familiile celor două minore sunt îngrijorate și iau parte la căutări. Acestea se tem ca elevele de 14 ani să nu fie în pericol.

Îngrijorările vin și pe fondul unui caz cutremurător, care a avut la finalul anului trecut. În luna noiembrie două eleve de 15 ani din Uricani s-au s-au aruncat în gol de pe un turn

de apă înalt de circa 20 de metri.