Evenimentul Zilei > Actualitate > Giovanni Becali, transformare incredibilă. Cum arată vărul lui Gigi, după închisoare?
Giovanni Becali, transformare incredibilă. Cum arată vărul lui Gigi, după închisoare?

Giovanni Becali, transformare incredibilă. Cum arată vărul lui Gigi, după închisoare?

Giovanni Becali este de nerecunoscut. După ce a ieșit din închisoare, vărul patronului FCSB este schimbat complet. Credința i-a arătat calea.

Giovanni Becali pare să se fi ”pocăit” în închisoare și să adopte modelul vărului său, Gigi, scrie Cancan.

Finanțatorul FCSB mai obișnuiește să-și arate crucea de la gât, aruncând-o peste haine(cămașă, pulover, sacou)… Așa a făcut și fostul agent de fotbaliști zilele trecute, într-un mall din Capitală.

Sute de pulovere a `driblat” Giovani Becali la mijlocul acestei săptămâni într-un mall din București, căutându-și modelul și culoarea preferate. Se pare că le-a găsit, din moment ce la casa raionului cu articole de îmbrăcăminte s-a prezentat cu un exemplar.

Dincolo de motivul pentru care fostul agent de destine fotbalistice a ajuns în centrul comercial, ceva a ieșit în evidență… O cruce mărișoară pe un lanț la fel de mărișor, peste puloverul lui Giovani!

Vărul impresar al celebrului Gigi s-a plimbat prin tot raionul etalându-și bijiuteria, probabil și de o valoare sentimentală foarte mare. Așa cum o face, de multe ori, dar sub o altă formă, Gigi Becali, vărul său căruia nu i-a plăcut doar să ia comisioane din fotbal, ci să aibă echipa lui, jucătorii lui.