Evenimentul Zilei > Monden > Gina Pistol lansează nucleara în showbiz. „Ultima oară m-a strâns de gât”
Gina Pistol lansează nucleara în showbiz. „Ultima oară m-a strâns de gât”

Gina Pistol lansează nucleara în showbiz. „Ultima oară m-a strâns de gât”

Simpatica vedetă Gina Pistol a făcut ravagii după ce a fost invitată la emisiunea iUmor. Atacurile neaşteptate îndreptate împotriva juraţilor au uluit întreaga asistenţă. Despre rapper-ul Cheloo a spus că a strâns-o de gât când s-au văzut la un eveniment

Simpatica vedetă Gina Pistol a făcut ravagii după ce a fost invitată la emisiunea iUmor. Atacurile neaşteptată îndreptate împotriva juraţilor au uluit întreaga asistenţă. Despre rapper-ul Cheloo a spus că a strâns-o de gât când s-au văzut la un eveniment.

Vădit jenat de afirmaţiile Ginei Pistol, Cheloo a a venit cu explicații pentru gestul său care s-a petrecut cu ceva timp în urmă.

„Să vorbim puțin de Cheloo… Am glumit, mă. Oricum, tu nu ai nicio legătură cu muzica”. Nemulțumit că invitata specială a show-ului trece la un alt set de ironii, care nu erau despre el, rapper-ul a reacționat: „Zii despre mine, că mă simt foarte singur în seara asta!”.

La finalul numărului Ginei Pistol, cântărețul i-a cerut să se apropie de masa juraților de la “iUmor” și a deschis brațele ca să o îmbrățișeze.

„Trebuia să fie o seară frumoasă, păcat că s-a încheiat cu tine. Vino încoace! Hai, mă, vino încoace, nu-ți fie frică”, i-a spus Cheloo frumoasei moderatoare TV.

„Hai, că te îndrăgește, e pe simpatie. E pe…”, a intervenit Delia Matache.

„Da, mă, știu. Ultima oară m-a strâns de gât”, a dezvăluit Gina Pistol în cadrul emisiunii “iUmor”, după care s-a îndreptat spre Delia ca să o îmbrățișeze, deși, Cheloo o aștepta și el cu brațele deschise.

„Hai, mă, ce mă bucur să te văd!”, i-a spus Gina Pistol Deliei.

„Uite, vezi că-i e frică de mine?!”, a întrebat retoric rapper-ul în timp ce o îmbrățișa pe prezentatoare de la “Asia Express”.

„Pentru că ultima m-ai strâns de gât…”, a repetat Gina Pistol.

„Dar așa îmi manifest eu afecțiunea…”, a explicat Cheloo.

„În realitate, eu nu o cunosc pe Gina Pistol, ne-am salutat, am dat mâna, am schimbat câteva propoziții de complezență de-a lungul a 20 de ani de coabitare în România. Simt că se ferește întotdeauna și caută să aibă o distanță apreciabilă față de persoana mea îngrozitoare”, a mărturisit Cheloo în cadrul interviului oferit după ce ROAST-ul Ginei Pistol s-a încheiat.

„În această seară, s-a temut mai mult decât era cazul, pentru că nu am de ce să-i iau gâtul din punct de vedere artistic”, și-a încheiat Cheloo șirul dezvăluirilor, potrivit cancan.ro

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.