„Vacanţele din copilărie le petreceam la bunici, la ţară şi ţin minte că îmi plăcea foarte mult pâinea pe care mama o făcea pe vatră. Tot din aluatul acela ne pregătea şi brânzoaice şi eram fascinată de cât de bune sunt. Toată mâncarea pe care bunicii mei o pregăteau era delicioasă, pentru mine avea gustul perfect. Mâncarea făcută la vatră, la ceaun, servită din pase de pământ este aparte”, a povestit Gina Pistol.

Totodată, prezentatoarea Tv a mărturisit că, deşi mama ei a fost cea care i-a stârnit curiozitatea în materie de gătit, nu împărtăşeşte aceeaşi viziune cu cea care i-a dat viaţă în bucătărie. Dar, este convinsă că ar forma o echipă de neînvins împreună.

„Nu pea mă înţeleg bine cu mama în bucătărie, pentru că avem un stil diferit. Nu suntem pe aceeaşi lungime de undă. Eu sunt foarte organizată, de cele mai multe ori gătesc ca în reclame. Toate ingredientele sunt puse în boluri diferite, mirodeniile pe care le folosesc sunt așezate în farfuriuțe, iar vasele sunt spălate rând pe rând. După ce pregătesc ceva în bucătărie, nici nu simți că am fost pe acolo. Mama, în schimb, este puțin mai dezorganizată și tinde să improvizeze. Deși suntem la poluri opuse, cred că într-o competiție am putea să pregătim cele mai delicioase preparate, pentru că amândouă știm să dăm gust mâncării, ne-am completa. Ea face niște prăjituri extraordinare, iar mie îmi place să pregătesc mâncare sărată”, a încheiat Gina.