George Claudiu Albu va fi prezentat astăzi magistraţilor londonezi sub acuzaţia de ucidere din culpă a unui tânăr grădinar de 23 de ani care se afla la lucru si care coordona traficul în jurul camionului său, scrie presa din Marea Britanie. Accidentul a avut loc într-o zonă deosebit de luxoasă a cartierului Notting Hill şi, potrivit dailymail.co.uk, Gigi Albu a fugit de la faţa locului, abandonându-şi maşina destul de serios avariată, cu motorul şi farurile pornite. Mai mult, achetatorii au descoperit nereguli atât în ce priveşte actele luxosului automobil, cât şi documentele şoferului originar din România, dar domiciliat în Porchester Road, Paddington.

Ca orice Gigi care se respectă, tânărul posesor de Bentley a postat pe contul de Facebook mai multe fotografii în care “prezintă” bolidul său argintiu de aproape 200.000 de euro, dar şi fizicul său lucrat şi puzderia de tatuaje care îi acoperă mai bine de jumătate de pe corp.

Imaginile surprinse la faţa locului la scurt timp de la producerea dramaticului accident surprind maşina de lux a românului, cu partea din faţa făcută praf, semn că acesta conducea cu viteză la momentul impactului, petrecut la noptea de joi spre vineri.