Evenimentul Zilei > Sport > Gigi Mulţescu se gândeşte deja la demisie, după numai trei meciuri
Gigi Mulţescu se gândeşte deja la demisie, după numai trei meciuri

Gigi Mulţescu se gândeşte deja la demisie, după numai trei meciuri

Revenit la conducerea băncii tehnice a „câinilor roşii” de mai puţin de o lună de zile, Gigi Mulţescu se gândeşte deja serios să renunţe la această funcţie. Dinamo a suferit, ieri seară, un nou eşec ruşinos pe teren propriu, cedând cu scorul de 0 - 3, în faţa celor de la Academica Clinceni.

Dinamo e tot mai aproape să rămână, din nou, fără antrenor principal. Gigi Mulţescu a răbufnit în urma înfrângerii la scor de neprezentare cu Clinceni şi a recunoscut, în mod public, că este gata să părăsească gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Experimentatul tehnician în vârstă de 69 de ani, care se află la cel de-al cincilea său mandat la cârma trupei din „Groapă”, va purta, în zilele viitoare, o discuţie hotărâtoare cu preşedintele Consiliului de Administraţie al lui Dinamo, Constantin Eftimescu, şi cu managerul sportiv Mario Nicolae. În urma acestei întâlniri, Mulţescu va decide dacă are sau nu parte de sprijinul şefilor alb – roşiilor şi pe mai departe, în play-out-ul Ligii I.

„Nu cred că am puterea să mai continui la Dinamo. Mă gândesc să mă pun la dispoziţia conducerii, să vedem ce se doreşte. Va urma să purtăm discuţii. Mă simt inutil. Poate nu am făcut ceea ce trebuia să fac. Poate cineva mai pregătit, mai inspirat poate face altceva. Nu vreau să dau bir cu fugiţii, dar mi-e foarte greu” a declarat Mulţescu, vizibil decepţionat, la sfârşitul partidei de ieri seară.

Mulţescu nu a bifat încă niciun succes

Cu un bilanţ negru, de trei înfrângeri din tot atâtea meciuri disputate, Mulţescu îşi asumă aceste rezultate negative, însă nu uită să îşi îndrepte tirada criticilor sale şi înspre propriii săi elevi. Veteranul de 69 de ani dă vina pe degringolada din defensiva „câinilor” şi pe lipsa de disciplină tactică manifestată de jucătorii săi la fazele fixe din preajma propriului careu.

„Pe lângă faptul că am primit trei goluri foarte ciudate, din cornere şi din lovituri libere, lucrurile nu au stat pe teren aşa cum trebuie. De câţiva jucători sunt foarte dezamăgit şi, din acest motiv, am şi făcut mai multe schimbări” a explicat, nervos, Gigi Mulţescu.

Dinamo nu a mai învins de mai mult de două luni

Tehnicianul originar din judeţul Teleorman afirmă că e nevoie urgentă de schimbări radicale, Dinamo riscând altfel să ajungă pe cea de-a doua scenă a fotbalului românesc. Căpitanul Ante Puljic şi ceilalţi coechipieri ai săi ocupă, în prezent, locul 14 în clasament şi nu au mai înregistrat o victorie în Liga I, din 31 ianuarie, din deplasarea de pe terenul nou – promovatei UTA.

„La echipă, sunt lucruri care nu sunt normale. Sunt acte de indisciplină, care nu sunt în regulă şi despre care eu nu am ştiut. E bine să analizăm această situaţie şi să luăm cea mai bună decizie pentru acest club” a tras concluzia Mulţescu.