Evenimentul Zilei > Actualitate > Gigi Becali și Meme Stoica, luați în vizor: „N-am văzut o asemenea CATERINCĂ ieftină. Mi se pare de prost gust”
Gigi Becali și Meme Stoica, luați în vizor: „N-am văzut o asemenea CATERINCĂ ieftină. Mi se pare de prost gust”

Gigi Becali și Meme Stoica, luați în vizor: „N-am văzut o asemenea CATERINCĂ ieftină. Mi se pare de prost gust”

Adrian Mutu, oficialul echipei Dinamo, le-a reproșat lui Gigi Becali și Meme Stoica atitudinea avută după eliminarea echipelor românești din cupele europene.

Adrian Mutu, directorul general al echipei Dinamo, i-a criticat pe Gigi Becali și Meme Stoica, pentru ironiile pe care cei doi le-au lansat după ce echipele românești au fost eliminate din cupele europene. „Briliantul” a scris pe Facebook că, în campionatele cu pretenții din Europa nu se poate întâlni o asemenea atitudine de prost gust.

„Eu n-am văzut în niciun campionat serios din lume o asemenea caterincă ieftină făcută de cei mai importanți oficiali ai unui club, cu referire la rivalele ce reprezintă aceeași țară în competițiile europene. Nu mă regăsesc într-un astfel de fotbal și nu voi face parte din acest circ nici eu, nici Dinamo.  Mi se pare de prost gust să jignești rivalii care reprezintă la fel ca tine România în Europa, profitând de un context în care unii au avut mai mult sau mai puțin noroc la tragerile la sorți", a scris Mutu.

„Hai să și glumim. În 1948 s-a înființat ceva, care ne aduce bucurii. Norocul nostru că s-a înființat Dinamo. Da, are galerie și îi felicit pe suporteri. Ei fac șiretlicuri cu noi, scriu Doar Dinamo București. Acum este doar Steaua. Bine că există Dinamo, ca să prelungească bucuria noastră. Europa – România 6-0, Nicolae Steaua, MM Steaua, Becali Steaua, campioana din Arena", a spus Becali.

„Suntem deschiși. Așteptăm o coregrafie și la meciul cu Sporting. Pot să ia legătura direct cu noi. Tribuna a 2-a e deschisă. Sunt televizoare 4k acum, ai aer condiționat. Condițiile sunt mai bune. Se pot uita liniștiți la noi", a afirmat Meme.