În acest an, Gigi Becali s-a interesat de transferul a doi mijlocași centrali. Aissa laidouni (23 de ani), de la Voluntari și Boubacar Fofana (30 de ani), de la Gaz Metan Mediaș. Cele mai mari speranțe și le-a pus în francezul de la Voluntari, însă afacerea a picat din cauza impresarei fotbalistului. Gigi Becali a povestit episodul la Digi Sport.

„Boubacar Fofana nu mă mai interesează. Am vrut să-l iau atunci, dar n-a venit. La fel și Aissa Laidouni, făcusem prețul, rezolvasem tot cu el, apoi n-a venit, că nu-l lasă impresara.

Impresara voia și 20 de procente, și alte 20 dintr-un eventual transfer. Plus comision 200.000 de euro. M-am închinat!”, a povestit Becali.

Gigi Becali vrea să-l transfere pe Dan Nistor

Patronul de la FCSB vrea să profite de situația delicată prin care trece Dinamo București și va încerca din nou transferul lui Dan Nistor, liderul „câinilor”.

„Uite, vă spun acum. E mijlocaș. Gata v-ați dat seama cine e. E mijlocaș bun și mie îmi place de el. E posibil să-l luăm pe ăsta de la Dinamo, pe Nistor, e jucător foarte bun, dar s-ar putea să strice atmosfera”, a anunțat Gigi Becali.