Evenimentul Zilei > Actualitate > Gigi Becali, primele REACȚII după înfrângerea din derby-ul cu Dinamo: „Fără să-l acuz, zic că e o greșeală a lui Reghecampf”
Gigi Becali, primele REACȚII după înfrângerea din derby-ul cu Dinamo: „Fără să-l acuz, zic că e o greșeală a lui Reghecampf”

Gigi Becali, primele REACȚII după înfrângerea din derby-ul cu Dinamo: „Fără să-l acuz, zic că e o greșeală a lui Reghecampf”

Gigi Becali a declarat că FCSB trebuia să joace pragmatic în ultimele minute ale partidei cu Dinamo, pentru că era avantajată de câștigarea unui punct.

Gigi Becali, finanțatorul echipei FCSB, a afirmat că „roș-albaștrii” nu au jucat la rezultat, pentru a obține un punct în derby-ul cu Dinamo. Machidonul a fost nemulțumit de ultimele minute, care au consemnat victoria rivalilor din Ștefan cel Mare. 

Noi am jucat, ei au avut altă tactică. Noi am luat două goluri pe care le-am făcut cadou. Nemec nu ajungea la minge la primul penalty. Ce rost are să faci fault acolo? 

Amorim nu a făcut în viața lui o alunecare. De ce băgat alunecare acolo? Era și Momcilovici. Noi am băgat un jucător «mort» pe teren, care  a făcut un 11 metri. Dinamo l-a băgat pe Bawab, care a dat pasă de gol la penalty.  Aici s-a făcut diferența.

„Fără să îl acuz, zic că e o greșeală a lui Reghe. Dacă e 1-1 nu am nevoie de victorie. De ce să atac? Dinamoviștii nu mai puteau să alerge. Tamaș avea mingea la picior și nu-l atacă nimeni. Dă mingea la Niță, în spate, și pasăm 3 minute. Eu zic că tot noi vom fi campioni. Dar nu spun mai multe. Viitorul are două meciuri mai grele, iar noi mai ușoare. Și avem și mai multă valoare", a spus Becali la sport.ro.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: