Evenimentul Zilei > Social > Gigi Becali nu se uită la bani! Ce sumă colosală vrea să „spargă” pe nunta fiicei sale?
Gigi Becali nu se uită la bani! Ce sumă colosală vrea să „spargă” pe nunta fiicei sale?

Gigi Becali nu se uită la bani! Ce sumă colosală vrea să „spargă” pe nunta fiicei sale?

Se știe deja că Gigi becali este un om foarte darnic, atât cu străinii, dar mai ales cu apropiații săi. Laitfundiarul plănuiește să „spargă” o „mică” avere pe nunta fiicei sale.

De când a aflat că va deveni socru mic, latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, nu își mai încape în piele de fericire, scrie Cancan.

Patronul celor de la FCSB a pus la bătaie jumătate de milion de euro pentru a organiza fiicei sale o nuntă mai ceva ca-n povești.

Latifundiarul din Pipera ar fi pus „la bătaie”, pentru a organiza o nuntă ca-n povești, nici mai mult, nici mai puțin decât 500.000 de euro. Din câte se pare, tinerii însurăței au ales să facă nunta în cel mai luxos complex de evenimente de la noi din țară, Ambasad’Or Events.

Evenimentul, care se anunță unul grandios, ar fi planificat în cel mai mic detaliu chiar de socrul mic. Gigi Becali și-a dorit ca preparatele culinare tradiționale machedonești, ca și cele din bucătăria internațională, să fie pregătite de chefi celebri.

Nici când a fost vorba să aleagă decorurile pentru nuntă, Gigi Becali nu s-a lăsat mai prejos. Milionarul a cerut ca totul să fie la superlațiv, începând de la masa de prezidiu, care este un model unicat, placată cu cupru, până la aranjamentele florale din care fac parte și pomi spectaculoși, înalți de peste 4,5 metri.

Familia Becali și-a dorit ca evenimentul să se desfășoare în cea mai mare discreție. Așa că latifundiarul ar fi angajat pentru nunta fiicei sale o „armată” de bodyguarzi, care vor avea ca scop protejarea celor aproximativ 700 de invitați ce vor participa la ”evenimentul secolului” din România.