Evenimentul Zilei > Actualitate > Gigi Becali, lovit sub centură de un mare jucător al Stelei: „Ciobanul de Gigi doar i-a amețit pe toți! Lumea va pleca de lângă el”
Gigi Becali, lovit sub centură de un mare jucător al Stelei: „Ciobanul de Gigi doar i-a amețit pe toți! Lumea va pleca de lângă el”

Gigi Becali, lovit sub centură de un mare jucător al Stelei: „Ciobanul de Gigi doar i-a amețit pe toți! Lumea va pleca de lângă el”

Iosif Vigu, fost mare jucător al Stelei, l-a atacat pe Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, despre care a spus că a bulversat echipa pe care o patronează.

Iosif Vigu (73 de ani), fostă glorie a Stelei, jubilează după ce echipa Armatei a câștigat palmaresul de până în 2003, în urma unei decizii anunțate de Tribunalul București. Vigu, care a jucat în Ghencea în perioada 1966-1980, crede că Gigi Becali nu mai are parte de susținerea suporterilo, elocvent fiind faptul că la meciurile de pe teren propriu, FCSB adună doar câteva mii de spectatori.

„Să-l facem general pe Florin Talpan (n.r. juristul CSA are acum gradul de colonel). Merită statuie! Îi mulțumesc în numele tuturor steliștilor pentru tot ceea ce a făcut. A dus lupta asta de unul singur. Ciobanul de Gigi doar i-a amețit pe toți! Are 2.000 de oameni în tribună la meciuri. Lumea va pleca de lângă el și va veni lângă actuala Steaua”, a declarat Vigu pentru Libertatea.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.