Evenimentul Zilei > Sport > Gigi Becali îl cocoloșește pe Florinel Coman după scandalul permisului auto. „Să învețe minte”
Gigi Becali îl cocoloșește pe Florinel Coman după scandalul permisului auto. „Să învețe minte”

Gigi Becali îl cocoloșește pe Florinel Coman după scandalul permisului auto. „Să învețe minte”

Gigi Becali a vorbit despre problema lui Florinel Coman, cel care a fost prins de poliție fără un permis auto valabil în România.

Florinel Coman are probleme cu legea, Gigi Becali i-a luat apărarea fotbalistului. Mijlocașul a fost oprit de poliție și nu a putut prezenta un permis. Adică un document valabil în România. Fotbalistul de la FCSB a fost tras pe dreapta pentru viteză excesivă. El conducea în baza unei dovezi care arăta că are un permis valabil în Ucraina.

Finanțatorul de la FCSB: „Dacă se duce miliţia din România să facă anchetă acolo, nu poate”

Gigi Becali a discutat cu mijlocașul „roș-albaștrilor” și a povestit că fotbalistul a fost afectat după acel episod. „I-am spus Florinele, ăia care dau pe tine 20 de milioane se interesează cu totul despre tine. Îi interesează lucrurile astea. Lui i-a fost jenă mai mult de viteză. Mi-e ruşine şi de dumneata, şi de Meme. Era foarte supărat.

E grav, dar nu rău, pentru că el a luat un carnet şi e înregistrat acolo. Dacă se duce miliţia din România să facă anchetă acolo, nu poate. Să vadă dacă e înregistrat, dar nu poate”. A declarat Gigi Becali la Realitatea Plus.

Gigi Becali l-a liniștit pe Florinel Coman în legătură cu permisul obținut în Ucraina

Finanțatorul celor de la FCSB l-a liniștit pe internaționalul român. Căruia i-a transmis că permisul pe care îl deține nu este ilegal. Și are valabilitate și pe teritoriul țării noastre.

„Îmi pare bine că s-a întâmplat aşa. Să vorbim şi lucruri pozitive. E foarte bine că s-a întâmplat asta, să înveţe minte şi să joace fotbal, pentru că el nu ştie sigur dacă e valabil carnetul lui, dar i-am zis eu Stai liniştit, carnetul e valabil în România, îţi garantez eu. Când ţi-o dă Dumnezeu, e adevărat că îl cerţi. Poţi să-l şi minţi că ţi-e milă de el. Dragostea şi mila te fac să uiţi ceea ce a făcut copilul tău.” A mai afirmat latifundiarul din Pipera.