Florinel Coman are probleme cu legea, Gigi Becali i-a luat apărarea fotbalistului. Mijlocașul a fost oprit de poliție și nu a putut prezenta un permis. Adică un document valabil în România. Fotbalistul de la FCSB a fost tras pe dreapta pentru viteză excesivă. El conducea în baza unei dovezi care arăta că are un permis valabil în Ucraina.

Finanțatorul de la FCSB: „Dacă se duce miliţia din România să facă anchetă acolo, nu poate”

Gigi Becali a discutat cu mijlocașul „roș-albaștrilor” și a povestit că fotbalistul a fost afectat după acel episod. „I-am spus Florinele, ăia care dau pe tine 20 de milioane se interesează cu totul despre tine. Îi interesează lucrurile astea. Lui i-a fost jenă mai mult de viteză. Mi-e ruşine şi de dumneata, şi de Meme. Era foarte supărat.

E grav, dar nu rău, pentru că el a luat un carnet şi e înregistrat acolo. Dacă se duce miliţia din România să facă anchetă acolo, nu poate. Să vadă dacă e înregistrat, dar nu poate”. A declarat Gigi Becali la Realitatea Plus.

Gigi Becali l-a liniștit pe Florinel Coman în legătură cu permisul obținut în Ucraina

Finanțatorul celor de la FCSB l-a liniștit pe internaționalul român. Căruia i-a transmis că permisul pe care îl deține nu este ilegal. Și are valabilitate și pe teritoriul țării noastre.

„Îmi pare bine că s-a întâmplat aşa. Să vorbim şi lucruri pozitive. E foarte bine că s-a întâmplat asta, să înveţe minte şi să joace fotbal, pentru că el nu ştie sigur dacă e valabil carnetul lui, dar i-am zis eu Stai liniştit, carnetul e valabil în România, îţi garantez eu. Când ţi-o dă Dumnezeu, e adevărat că îl cerţi. Poţi să-l şi minţi că ţi-e milă de el. Dragostea şi mila te fac să uiţi ceea ce a făcut copilul tău.” A mai afirmat latifundiarul din Pipera.