Evenimentul Zilei > Sport > Presa din Slovenia relatează despre calvarul trăit de Ante Vukušić la FCSB. Croatul are însă o altă variantă
Presa din Slovenia relatează despre calvarul trăit de Ante Vukušić la FCSB. Croatul are însă o altă variantă

Presa din Slovenia relatează despre calvarul trăit de Ante Vukušić la FCSB. Croatul are însă o altă variantă

Transferat la FCSB, la sfârşitul lunii ianuarie, sub formă de jucător liber de contract, experimentatul atacant din Croaţia, Ante Vukušić dezminte conflictul cu patronul echipei, Gigi Becali.

Presa din Slovenia relatează despre calvarul trăit de Ante Vukušić la FCSB.

Fotbalistul în vârstă de 29 de ani spune că de vină, pentru puţinele minute jucate de acesta în ultimele două etape din Liga I, sunt durerile resimţite în zona diafragmei.

Fostul vârf al slovenilor de la Olimpia Ljubljana nu a făcut parte din lotul trupei pregătite de tehnicianul Toni Petrea, pentru deplasarea de pe terenul celor de la Hermannstadt şi a început, de asemenea, doar din postura de rezervă partida din ultima rundă a campionatului, cu Chindia Târgovişte.

Vukušić neagă dezacordurile cu Gigi Becali

Chiar dacă presa din Slovenia a relatat, în mod amănunţit, despre situaţia neplăcută prin care trece jucătorul născut în regiunea dalmată, Vukušić neagă orice dezacord cu conducerea clubului roş – albastru. Atacantul, cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 450.000 de euro, dezvăluie că se recuperează după o accidentare suferită în urmă cu două săptămâni şi va reveni, în scurt timp, la forma maximă.

„Nu am probleme cu patronul clubului. Sunt doar minciuni şi născociri ale presei. Nu am putut să evoluez mult în ultima perioadă, întrucât mă confrunt cu probleme medicale, cu dureri ale diafragmei” a explicat croatul pentru publicaţia slovenă Ekipa 24.

Presa din Slovenia relatează despre calvarul trăit de Ante Vukušić la FCSB

Jurnaliştii sloveni au însă îndoieli serioase cu privire la viitorul lui Ante Vukušić la formaţia din capitala României. Ziariştii de la Ekipa 24 scriu că atacantul de 1,77 metri trăieşte un adevărat calvar la trupa lui Toni Petrea, iar despărţirea sa de FCSB este mai mult decât probabilă.

Controversatul patron al lui FCSB, Gigi Becali, l-a criticat pe Vukušić după numai două apariţii în tricoul roş – albaştrilor şi a luat apoi decizia ca antrenorul echipei să nu mai conteze pe fostul atacant al Olimpiei Ljubljana. Cel mai probabil, plecarea lui Vukušić de la gruparea bucureşteană este iminentă” a titrat presa de la Ljubljana.