Evenimentul Zilei > Sport > Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui MM Stoica. Va fi prezentat oficial la FCSB alături de noul antrenor
Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui MM Stoica. Va fi prezentat oficial la FCSB alături de noul antrenor

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui MM Stoica. Va fi prezentat oficial la FCSB alături de noul antrenor

După plecarea lui Mihai Stoica, Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor. Noul director director sportiv de la FCSB este Narcis Răducan.

Narcis Răducan a revenit, astfel, lângă Gigi Becali, după ce a mai ocupat poziția de director sportiv la Steaua în 2010. Pe acest post a mai lucrat și la Unirea Urziceni în perioada 2008-2010.

A mai lucrat ca preşedinte la Oțelul Galați, manager general la Voluntari şi Chiajna şi președinte la Astra Giurgiu, Pandurii şi ASA Târgu Mureș.

Potrivit Digi Sport, până luni, FCSB speră să găsească și un înlocuitor pentru Vergil Andronache. Dacă se va întâmpla acest lucru, Narcis Răducan va fi prezentat oficial la FCSB alături de noul antrenor.

Da, l-am adus pe Narcis. E cu mine la palat acum. Ne consultăm în privinţa antrenorului. El îmi propune câteva nume. E posibil să aducem alt antrenor. O să las şi o perioadă de acomodare, ca Narcis să-l cunoască pe Vergil. Poate, după evaluare, Narcis va zice că Vergil e bun şi nu aducem al antrenor. Vom vedea”, a declarat Gigi Becali, conform gsp.ro.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: