Evenimentul Zilei > Actualitate > GIGI BECALI face dezvăluiri ULUITOARE: A existat o înţelegere pentru creşterea preţului brandului STEAUA
GIGI BECALI face dezvăluiri ULUITOARE: A existat o înţelegere pentru creşterea preţului brandului STEAUA

GIGI BECALI face dezvăluiri ULUITOARE: A existat o înţelegere pentru creşterea preţului brandului STEAUA

Gigi Becali, face declaraţii uluitoare la adresa evaluatoarei care a fost arestată la mijlocl lunii martie. Patronul FCSB aduce acuze directe şi scoate la iveală amănunte uluitoare.

Firma administrată de Gabriela Gângoe-Simion, SC Eval Best Ofiice SRL, a evaluat marca Steaua la 57.3 milioane de euro.

Patronul FCSB este de părere că evaluarea s-a făcut voit, deoarece preţul de pornire a licitaţiei pentru vânzarea mărcii să fie mai mare.

După arestarea Gabrielei Gângoe-Simion , Becali a declarat într-o emisiune televizată: “Eu o îndrum pe această femeie aşa: măi femeie, să te uiţi acolo, în arest, la tv. Fă denunţ cu cine te-a instigat să faci acea evaluare de 57 de milioane. De unde a scos ea acea valoare? Îi zic: fă denunţ împotriva lui Boroi, a generalului Zisu sau împotriva cui de la CSA te-a instigat să faci acea evaluare şi ţi-a dat 2 sau 3% din evaluarea pe care o faci.

Am auzit nişte zvonuri că vor să facă evaluarea foarte mare ca să îi ajute la licitaţii, să mi-o vândă mie la preţ foarte mare. Ei sunt supravegheaţi tehnic de DNA, şi Boroi şi evaluatorii. Să stie toată lumea că nu mai merge reaua credinţă în ţara asta!”