Evenimentul Zilei > Actualitate > Gigi Becali este mulțumit că a reușit SĂ VÂNDĂ pe bani mulți un jucător limitat: „Nu poate unu la unu”
Gigi Becali este mulțumit că a reușit SĂ VÂNDĂ pe bani mulți un jucător limitat: „Nu poate unu la unu”

Gigi Becali este mulțumit că a reușit SĂ VÂNDĂ pe bani mulți un jucător limitat: „Nu poate unu la unu”

Gigi Becali a declarat că Nicușor Stanciu, jucător vândut anul trecut, la Anderlecht Bruxelles, nu poate să facă față duelurilor unu la unu.

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, s-a felicitat pentru că a avut inspirația de a-l vinde pe Nicușor Stanciu, anul trecut, la Anderlecht Bruxelles. Machidonul a încasat o sumă consistentă, 9,8 milioane de euro, iar în momentul de față, mijlocașul este rezervă la gruparea belgiană. Becali a spus că Stanciu are destule calități, dar și o mare problemă.

„Pe Stanciu l-am vândut pentru că a avut acea perioadă bună. Știam că trebuie să-l vând. Eu am luat un milion de euro printr-un mare noroc. Anderlecht era campioană şi mai avea un singur meci. Stanciu jucase 19 meciuri şi trebuia să joace 20 ca să iau milionul. Stanciu nu evoluase de vreo patru meciuri, dar în meciul ăla l-a băgat, că nu mai avea niciun risc. El e foarte inteligent, dă la poartă, înscrie, vede bine jocul, dar nu poate nimic unu contra unu. Coman și Tănase pot asta. Eu îl iubesc pe Stanciu, dar el nu poate nimic unu contra unu”, a spus Becali la Digi Sport.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: