Evenimentul Zilei > Sport > Gigi Becali, din nou în atenția presei internaționale. „Are o părere bizară după remiza din week-end”
Gigi Becali, din nou în atenția presei internaționale. „Are o părere bizară după remiza din week-end”

Gigi Becali, din nou în atenția presei internaționale. „Are o părere bizară după remiza din week-end”

După remiza FCSB cu Chindia Târgoviște, de duminică, Gici Becali spune că a găsit „cheia” care a dus la un asemena scor dezastruos pentru echipa pe care o finanțează.

Afirmațiile sale au făcut, însă, deliciul presei internaționale care l-au băgat în „cerneală” pe „nesăbuitul” finanțator al FCSB.

„Nesăbuitul patron al Stelei București, Gigi Becali, își acuză jucătorii că fac sex cu prietenele lor prea des. Finanțatorul FCSB are o părere bizară după remiza din week-end. El crede că jucătorii săi fac prea mult sex.

Becali l-a lăudat pe antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, pentru că pare că a limitat cantitatea de sex pe care jucătorii săi o fac”, au scris jurnaliștii de la Daily Mail.

Și francezii de la L’Equipe, dar și Reuters au abordat subiectul și au vorbit despre Gigi Becali, „bombasticul patron al FCSB-ului”.

„Gigi Becali, patronul FCSB, crede că motivul pentru jocul slab al fotbaliștilor sau este că fac prea mult sex. Gigi Becali a pierdut ultimele sezoane în față lui CFR Cluj, mulțumită metodei lui Dan Petrescu, care îi lasă pe jucători să facă sex doar o dată pe săptămâna”, au spus cei de la Lequipe.

De asemenea, jurnaliștii de la Reiters au scris: „Bombasticul patron al FCSB crede că știe cine e de vină pentru rezultatele slabe din liga României: prea multe exerciții de tip greșit. Becali spune că jucătorii fac prea mult sex”, potrivit spynews.ro

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: