Evenimentul Zilei > Sport > Gigi Becali, încă o sfidare! „Ce poate să-mi facă Poliţia?”
Gigi Becali, încă o sfidare! „Ce poate să-mi facă Poliţia?”

Gigi Becali, încă o sfidare! „Ce poate să-mi facă Poliţia?”

Gigi Becali a anunţat că FCSB nu va respecta măsura stării de alertă. Anunţul l-a făcut după conferinţa de presă a preşedintelui Iohannis în care a spus că de la 1 iunie că se vor putea ține spectacole cu 500 de spectatori, dar la competițiile sportive nu vor putea participa şi susţinătorii.

Patronul FCSB a reacţionat imediat şi a spus  că el a înțeles că vor avea voie 500 spectatori la meciurile de fotbal, contrar cu ceea ce a  declarat Iohannis.

„Cum adică? Se poate să fie 500 de oameni la un spectacol? Dacă e vorba de spectacol în aer liber… Ce înseamnă? Înseamnă că și la fotbal pot fi 500 de oameni. Cu siguranță așa va fi! Nu putea omul să spună specific pe stadion. A zis că pot fi 500 la spectacol. Gata! Nu putea să spună: Pe stadion? Ce e fotbalul? E spectacol. Au voie 500 de oameni. Punct”, a clarificat Becali.

Gigi Becali  a anunţat că FCSB va relua pregătirea începând chiar de vineri: „Ce poate să-mi facă mie Poliţia? Ce amendă să-mi dea?”, a anunţat Gigi Becali.

Gigi Becali  vrea să permită accesul spectatorilor la meciurile FCSB

„Dacă e spectacol în aer liber, înseamnă că şi la fotbal 500 de oameni pot să fie pe stadion,  fotbalul e spectacol. A zis că fără suporteri? Noi lasăm 500 de oameni”, a adaugat Gigi Becali.

Liga 1 se va relua pe 13 iunie, cu etapa a 3-a din play-off şi, respectiv, din play-out.

Gigi Becali: „Nu îmi e frică de coronavirus

Patronul FCSB a spus că nu îi este teamă de coronavirus și că nu poartă mască, fiind sigur că va fi protejat de rugăciunile de la biserică.

„Păi ce, evit eu ceva? Crezi că mie mi-a fost frică de vreun coronavirus? Port eu vreo mască sau ceva? Mă duc la Biserică și masca mea e Sfânta Liturghie! Cine poate să mă atingă? Mă duc în fiecare dimineață, la ora 8, la Sfânta Liturghie. Poate să mă atingă corona pe mine? Ce corona? Nici 17 miliarde de corona! Sfânta Liturghie, Sfânta Liturghie, împărtășanie, spovedanie… Mă apară Hristos și îngerul de la Sfântul Botez.

Nu mi-e frică de corona!  Nicio mască, nimic! Mă interesează doar Biserica și fotbalul. Nici măcar mai afacerile nu mă interesează. Biserica e singura care contează, e peste viața mea. Dacă Hristos zice să mor, mor acum. Nu mă interesează altceva”, a adăugat Becali, potrivit gsp.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: