Evenimentul Zilei > Actualitate > Gigi Becali a fost prins de poliție! Cum a reacționat miliardarul când i s-au cerut actele
Gigi Becali a fost prins de poliție! Cum a reacționat miliardarul când i s-au cerut actele

Gigi Becali a fost prins de poliție! Cum a reacționat miliardarul când i s-au cerut actele

Gigi Becali consideră că nu are nevoie de nicio adeverință atunci când iese din casă, chiar dacă ordonanțele militare prevăd în mod expres acest lucru.

Gigi Becali a fost oprit în cursul zilei de ieri la un control al poliției. Ieșise cu mașina personală și nu avea nici o declarație pe proprie răspundere completată.

„Da, m-au oprit şi pe mine să mă verifice. Mi-au cerut declaraţia. Nu aveam nicio declaraţie. Păi ce-i aia. Ce să fac? Eu fac declaraţie pentru mine? Să-mi semnez singur? Eu sunt patron, angajator, eu nu mă duc la muncă”, a spus Gigi Becali la Antena 3.

Potrivit ordonanțelor militare în vigoare toți cei care ies din casă trebuie să aibă completată o declarație pe proprie răspundere, al cărei formular se găsește aici.

Gigi Becali consideră că el nu se încadrează în nicio categorie din cele prevăzute de formular:

„Eu ies să fac doar binefaceri: dau bani pentru combinezoane, pentru echipamente, pentru măşti, ajut spitale, ajut biserici. Eu mă duc să fac voluntariat pe vreme de criză. Voluntariat pe banii mei.

Cum să îi spui lui Gigi Becali ”Unde te duci?”. Oamenii mă cunosc, mă salută, mă respectă, mă felicită pentru ceea ce fac şi gata”, a mai spus Gigi Becali, la Antena 3.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: