Evenimentul Zilei > Sport > Gigi Becali a explodat: „Femeia e sclava bărbatului. Lumea și-a pierdut mințile”
Gigi Becali a explodat: „Femeia e sclava bărbatului. Lumea și-a pierdut mințile”

Gigi Becali a explodat: „Femeia e sclava bărbatului. Lumea și-a pierdut mințile”

Gigi Becali s-a enervat din nou când și-a adus aminte că trebuie să înființeze echipă de fotbal feminin

Gigi Becali a făcut o serie de declarații dure, astăzi, în momentul în care a discutat despre decizia FRF de-a obliga cluburile din Liga I să înființeze echipe feminine de fotbal. Finanțatorul de la FCSB nu este de acord cu femeile care vor să practice „Sportul Rege”.

„Prima dată, cei de la FRF, trebuie să pună decizia în manualul de licențiere. Dacă nu trec, nu au cum să mă oblige să fac echipă de fotbal feminin. Trebuie pus în manual. Dacă nu scrie, nu fac! Foarte bine dacă s-a decis în Comitetul Executiv, dar nu mă interesează. Cum să nu-mi dai licența? Mă duc la manual și văd că nu e obligatoriu să am echipă. Cum să nu primesc licența dacă nu e trecut în manual? Vă învăț legea. Dacă va fi scris în manual, o sa fac echipă.

Bine, nu stau eu în asta. Voi nu aveți nicio vină. Lumea și-a pierdut mințile și spune «Hai să facem femeia pe post de egalitate cu bărbatul». Lumea chiar și-a pierdut mințile! Femeile poartă pantaloni și bărbații fuste. Asta e moda la Londra! Bărbatul e făcut după chipul lui Dumnezeu, iar femeia e sclava bărbatului”, a spus Becali la Pro X.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.