Evenimentul Zilei > Actualitate > Gigi Becali a anunțat că vrea să scape de Steaua: „O dau, dar cu o condiție”
Gigi Becali a anunțat că vrea să scape de Steaua: „O dau, dar cu o condiție”

Gigi Becali a anunțat că vrea să scape de Steaua: „O dau, dar cu o condiție”

Gigi Becali a fost negru de supărare la finalul meciului cu Rosenborg, pierdut de Steaua cu scorul de 0-3 și a anunțat că va tăia în carne vie. De asemenea, patronul a spus că vrea să vândă clubul.

Gigi Becali, patronul Stelei, a anunțat că va apela la măsuri drastice după ce Steaua a pierdut umilitor, scor 0-3, în fața celor de la Rosenborg. Omul de afaceri le-a transmis jucătorilor că mâine le vor fi tăiate salariile și a anunțat că este dispus să renunțe la echipă.

„Deja l-am sunat pe Vali (n.r. Argăseală), mâine să vină cu salariile. Cine vrea poate să vină să ia Steaua. Eu nu mai sunt dispus să dau 1 milion de euro. Nu mai pot să ţin Steaua. Eu o cedez, dar o ia cineva. Dacă o dau, o dau cu o condiţie, să iau eu banii pe jucători. Sunt obligat eu să dau bani la Steaua? Cine credeţi că e idiotul care să dea un milion pe lună? Şi, în al doilea rând, trebuie să fie şi prost să îl dea”, a spus Becali.

De asemenea, Gigi a anunțat și că va da afară jucători. „Tade liber, Tahar liber. Vedem ce salarii mai avem, ce putem să facem ca să trăim. Nu vreau 50.000 pe Tade, vreau gratis. Nu e în stare să dea cu capul din doi metri. Apoi i-am zis lui Vali de Tahar. E prea firav, pentru ce să-i dau banii ăia? Sunt cîţiva jucători la care trebuie să renunţăm, apoi micşorăm salarii. Contabilul şef o să ia 5.000, nu 10.000, Argăseală 5.000, nu 10.000. Şi tot aşa”, a mai spus Becali.