Gică Popescu a făcut marele anunț după ce a discutat cu premierul Nicolae Ciucă. Decizia pe care a luat-o fostul căpitan al naționalei

Gică Popescu a făcut marele anunț după ce a discutat cu premierul Nicolae Ciucă. Decizia pe care a luat-o fostul căpitan al naționalei sursa: Facebook

Gică Popescu a decis să continue în funcția de consilier al prim-ministrului, pe probleme de sport. „Baciul” a avut o întâlnire, astăzi, cu premierul Nicolae Ciucă.

Fostul căpitan al echipei naționale, Gică Popescu, a anunțat că va rămâne consilier și în cabinetul condus de premierul Nicolae Ciucă. „Baciul”, președinte la Farul Constanța, a discutat cu prim-ministrul aproximativ o jumătate de oră. La finalul întrevederii, el a postat un mesaj pe contul de Facebook.

Anunțul făcut de Gică Popescu după discuția avută cu Nicolae Ciucă

„VOI CONTINUA DIN POZIȚIA DE CONSILIER AL PRIMULUI MINISTRU Am avut astăzi onoarea și plăcerea de a discuta mai bine de o jumătate de oră cu domnul prim-ministru Nicolae Ciucă. Am convenit să-mi continui munca în cadrul guvernului din calitatea de consilier al dumnealui pe problemele sportului. Și, din păcate sunt atâtea!

L-am simțit implicat și dedicat, ca orice militar, și cred că după ce îi voi prezenta un plan de acțiune vom realiza lucruri bune pentru sportul românesc”, a scris Gică Popescu pe rețeaua de socializare.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Baciul” nu încasează bani pentru funcția de consilier

Gică Popescu a fost consilier pe probleme legate de sport în ultimele cabinete, conduse de Mihai Tudose, Ludovic Orban și Florin Cîțu.

Gică Popescu a ocupat funcția de consilier fără să încaseze vreun ban. „Gică Popescu s-a angajat la o muncă titanică. Țineți cont, fără să fie plătit de Guvernul României! Ca să fie foarte clar. Gică Popescu nu are nevoie să fie plătit, pentru că o face din pasiune pentru România și pentru fotbal. Ce credeți că e mai mare: satisfacția că ia 5.000 de lei sau 10 lei pe care poate să îi dea Guvernul României, sau că la final – să dea Dumnezeu – să realizeze ceva pentru ca România să organizeze acest eveniment? În mod cert nu va fi plătit pentru asta.

Nu vă supărați, și eu aveam înscris; m-am angajat într-un contract de rentă viageră, care nu era obligație de a face Campionatul European. M-am angajat eu să muncesc pentru Campionatul European”, spunea Mircea Sandu, fost președinte al FRF, în 2018.