Gică Hagi, tatonări cu șeicii din Arabia Saudită. „ Regele” ar putea pleca de la Farul

Gică Hagi, tatonări cu șeicii din Arabia Saudită. „ Regele” ar putea pleca de la Farul Gică Hagi. Sursa foto: Facebook

Gică Hagi ar putea pleca la o echipă din Golf. Astfel, acesta nu ar mai antrena echipa Farul Constanța în sezonul viitor. După numeroase oferte primite în ultimii ani, tehnicianul ar lua în calcul o variantă propusă de șeici.

Gică Hagi ar putea pleca de la Farul

Zvonurile legate de posibila plecare a lui Gheorghe Hagi sunt tot mai des întâlnite în ultimele săptămâni. În prezent„Regele” ar analiza mai multe oferte primite din Arabia Saudită. Astfel, ofertele care i-ar fi atras atenția tehnicianului includ un salariu de peste patru milioane de dolari pe sezon.

Farul Constanța, echipă, Gică Hagi

Farul Constanța. Sursa foto: Arhivă Evz

„E un club interesat de Gică Hagi. Antrenor, nu pentru academie. Gică Hagi e un nume mare și a și reușit să facă multe. Să câștigi campionatul cu Viitorul și Farul…”, a precizat Florin Manea.

Oferte primite din Golf

De-a lungul timpului, mai multe voci din lumea fotbalului au vorbit despre eventuala plecare a lui Gică Hagi. De exemplu, Mitică Dragomir susținea că acesta ar putea pleca în Golf pentru o sumă impresionantă.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Nici eu nu aș pleca în țară, Hagi este un tip mare, grande. Hagi ia trei, patru milioane, chiar cinci milioane dacă pleacă la arabi”, preciza acesta.

Gică Hagi

Sursa foto: Farul Constanța/ Facebook

Gică Hagi, parcurs fabulos în lumea fotbalului

Antrenorul a avut l experiență notabilă în străinătate. Acesta a activat în Turcia, în perioada iulie 2003 – noiembrie 2003, precum și la Galatasaray (martie 2004 – mai 2005 și octombrie 2010 – martie 2011).

Gică Popescu ar urma să rămână la conducerea clubului de la malul mării, în timp ce Hagi va monitoriza de la distanță activitatea. Hagi antrenează echipa din Constanța din anul 2014. În anul 2021, denumirea formației a fost modificată din Viitorul în Farul.

În sezonul 2016-2017, Viitorul Constanța a devenit campioană a României, având cel mai tânăr lot dintre echipele din Liga I. În timpul campionatului, formația a folosit 21 de jucători proveniți din academie.

În sezonul precedent, echipa condusă de Gheorghe Hagi a bifat alte două victorii importante: Cupa României și Supercupa României.