Evenimentul Zilei > Sport > Gică Hagi, lăsat mască. Ce i-a făcut un jucător de la naționala de tineret
Gică Hagi, lăsat mască. Ce i-a făcut un jucător de la naționala de tineret

Gică Hagi, lăsat mască. Ce i-a făcut un jucător de la naționala de tineret

Regele fotbalului românesc, Gică Hagi, a declarat în nenumărate rânduri că obiectivul principal al echipei sale, FC Viitorul, este acela de a vinde jucători. Acum, el a avut o mare surpriză. 

Lui Hagi nu i-a venit să creadă în momentul că unul dintre tinerii săi de mare viitor, Louis Munteanu, jucător al naționalei U 19 a României, i-a transmis că refuză un transfer în Italia.

Ce s-a întâmplat de fapt? Oficialii celor de la Fiorentina au rămas în relații apropiate cu Gică Hagi, de pe urma transferului lui Ianis. Italienii au monitorizat atent Academia lui Hagi și au ajuns la concluzia că îl vor pe Louis Munteanu. Mai mult, au înaintat și o ofertă concretă pe adresa clubului, în valoare de 1.500.000 de euro.

Hagi se pare că ar fi acceptat oferta și se aștepta ca și mijlocașul său să bată palma cu peninsularii. Numai că, nu mică i-a fost mirarea când s-a trezit în birou cu Munteanu și cu părinții acestuia.

Fotbalistul i-ar fi transmis, că nu vrea să plece acum la Fiorentina. Părinții au intervenit și au completat că-și doresc ca băiatul lor să mai stea o perioadă la gruparea din Ovidiu.

 

„Nu-mi vine să cred! Nu am mai auzit așa ceva”, ar fi spus, Hagi, conform aceleiași surse. Apoi, după câteva momente de costernare, Hagi a acceptat decizia familiei Munteanu și ar fi depășit momentul.

În sezonul 2019/2020, Louis Munteanu a înscris trei goluri în Liga 1. Gheorghe Hagi a vorbit recent despre Louis Munteanu, pe care l-a lăudat: „Ca un jucător de 2002 să aibă trei goluri din cinci sau șase meciuri… Nimeni nu scrie în România de asta. Poate pentru unii e normal. Eu încă cred că sunt lucruri extraordinare. Nu am văzut în aceste săptămâni să vină cineva să facă un interviu cu Louis Munteanu.

Un jucător care explodează la vârsta lui, nu l-a întrebat nimeni de unde ai apărut, unde ai stat, ce îți place să mănânaci. Pentru mine e un păcat.

Îl ştiţi, de acum, pe Louis Munteanu. E în plină ascensiune. A marcat goluri în campionat. Ştiţi ce salariu are? 500 de euro pe lună! Acum însă trebuie să i-l măresc, să vedem”, spunea Hagi, sezonul trecut, precizează Digi24.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: