Evenimentul Zilei > Actualitate > Gică Hagi a adus la Viitorul un jucător care a trecut pe la Dinamo și Steaua. „Sper să pot ajuta la CÂȘTIGAREA titlului”
Gică Hagi a adus la Viitorul un jucător care a trecut pe la Dinamo și Steaua. „Sper să pot ajuta la CÂȘTIGAREA titlului”

Gică Hagi a adus la Viitorul un jucător care a trecut pe la Dinamo și Steaua. „Sper să pot ajuta la CÂȘTIGAREA titlului”

George Țucudean, fost jucător la Dinamo și Steaua, a semnat, astăzi, un contract cu formația FC Viitorul și va juca sub comanda lui Gică Hagi.

George Țucudean a devenit, astăzi, componentul echipei FC Viitorul. Atacantul care a trecut pe la Dinamo și Steaua a declarat că speră să devină campion cu gruparea dobrogeană și a explicat că este încântat de proiectul pe care Gică Hagi l-a pus pe picioare la Ovidiu.

„Am ales Viitorul datorită proiectului. Echipa vinde bine, iar jucătorii au parte de un antrenor despre care am auzit doar cuvinte de laudă. Sper să pot ajuta Viitorul să câștige titlul. Este singura echipă care are o idee de joc. Indiferent de rezultat, joacă la fel. Vreau să fac parte din acest grup. Avem cele mai mari șanse de a câștiga campionatul. Depindem doar de noi”, a spus Țucudean pentru siteul oficial al echipei FC Viitorul.