Evenimentul Zilei > Politica > Ghiță vrea la șefia PSD, la o zi după sancțiune
Ghiță vrea la șefia PSD, la o zi după sancțiune

Ghiță vrea la șefia PSD, la o zi după sancțiune

La mai puţin de 24 de ore de la autosuspendarea din Comitetul Executiv al PSD, deputatul Sebastian Ghiță a anunţat că vrea să preia conducerea partidului, în tandem cu Liviu Dragnea , după alegerile prezidenţiale.

 „Am luat decizia de a anunța tandemul cu Liviu Dragnea, întrucât am constatat că, în timp ce noi muncim la campania prezidențială a lui Victor Ponta, Hrebenciuc și Șova se ocupă de aranjamente pe sub masă”, a explicat Sebastian Ghiță pentru Evenimentul zilei. El ar urma să candideze pentru funcţia de preşedinte executiv, în timp ce Dragnea pentru cea de preşedinte.

„Cred că trebuie să ne concentrăm toate eforturile, în săpt ă m â n i l e care au rămas, pentru victoria preşedintelui PSD Victor Ponta. Aici toți membrii PSD trebuie să tragă la aceeași căruță. Anunțul nostru nu reprezintă altceva decât o dovadă de transparență”, a mai declarat deputatul PSD. Dragnea a spus că va face echipă cu Ghiţă, dacă va decide să candideze. În timp ce social-democraţii îşi continuă jocurile pentru epoca post-Ponta, campania este în impas la Bucureşti. Potrivit unor surse, după ce a fost sancţionat de BPN, primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, nu vrea să se mai implice în susţinerea lui Ponta. De altfel, două mitinguri din sectoarele 5 și 4 au fost anulate.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: