„Multe minciuni și omisiuni… Este greu sa intrebi in Parlamentul European de Onea si Negulescu, de dosarul domnului Andronic”, a spus Ghiță, la România TV

„Eu v-am spus ce cred eu si cred că Kovesi apartine unor puteri straine, fie ele stale sau parastatale. Ceea ce se intampla la Bruxelles este o incercare de a construi unele structuri supra-statale pentru dominarea natiunilor. Se vrea inlocuirea elitelor politice cu niste politruci, niste protejati. Daca nu suntem atenti la aceste alegeri europene asta se va intampla. Practic in Europa se va instala un nou socialism de dreapta. Cam ceea ce se intampla in Romania cu noul partid a lui Ciolos”, a declarat Sebastian Ghiță. 

„Votul nu a fost un succes. 12 la 11 este o chestiune care ma face sa cred ca multi europeni au vazut adevarul despre Kovesi si incercarea de regizare a unui concurs, dar din cauza agitatiei facute de noi la Bruxelles, sefii de la Bruxelles nu au scos din joben pe doamna Kovesi… Kovesi a venit si a dat niste raspunsuri de pe niste coli. S-a facut de ras”, a mai declarat omul de afaceri.