”Regele” nu suportă să vadă cum echipele din Liga 1 nu mai fac față în Europa, neputând pătrunde în grupe în Liga Campionilor și în Liga Europa din pricina diferențelor de buget considerabile față de grupările occidentale, potrivit libertatea.ro

”Vreau să mă lupt cu cei de-afară. Am mai spus-o, dar n-a venit nimeni lângă mine. Am câștigat Cupa Campionilor! Și Supercupa! Iar subsemnatul a dat gol. Respectați-ne! Campioana României să joace direct în grupe! Avem tradiție. 
 

Ne băteam cu Maradona, cu Argentina, generația de dinainte de 1989. Aceia au fost profesori și le mulțumesc. Acum? Ungurii ne dau clasă. Ne luăm de Sepsi că primește finanțare de la guvernul maghiar. Ungurii ne bat și la handbal. La fotbal, sunt în grupe (n.r. – Mol Vidi a jucat în Liga Europa). Au buget de 40 de milioane de euro. Duceți-vă în Ungaria, să vedeți ce se face. Eheee, ce bine ar prinde și campioanei României 40 de milioane”, a afirmat Hagi, la conferința de presă.

Totodată, Hagi și-a pus în haina lui Iohannis: ”Dacă aș fi președintele României, aș investi în sport, școli și sănătate! Nu s-a renovat o școală. Cum o municipalitate să nu poate face un stadion nou, cu vestiare, noi, frumoasă? Ploieștiul cum a putut, cu 17 milioane? Nu mai fiți invidioși pe Neagu, o plătim prea puțin. Messi ia 100 de milioane pe an, 70-80 net”. 
 

 

Te-ar putea interesa și: