Evenimentul Zilei > Actualitate > Gheorghe Hagi crede că este persecutat de selecționer: „Spuneți-mi de ce nu e convocat cel mai în formă jucător pe postul lui?”
Gheorghe Hagi crede că este persecutat de selecționer: „Spuneți-mi de ce nu e convocat cel mai în formă jucător pe postul lui?”

Gheorghe Hagi crede că este persecutat de selecționer: „Spuneți-mi de ce nu e convocat cel mai în formă jucător pe postul lui?”

Gheorghe Hagi, patronul și antrenorul echipei FC Viitorul, este nemulțumit pentru că selecționerul echipei naționale de tineret, Cristi Dulca, nu l-a convocat la lot și pe Florin Tănase.

Gheorghe Hagi este revoltat pentru că selecțioinerul naționalei de tineret, Cristi Dulca, nu l-a convocat la lot și pe Florin Tănase, jucător la FC Viitorul. „Regele” a spus că se simte direct vizat pentru că fotbalistul său nu va face parte din rândul „tricolorilor” care vor evolua în meciurile cu Danemarca și Țara Galilor, din preliminariile Campionatului European din 2017.

„Dacă n-are loc cel mai în formă jucător la națională, atunci foarte bine. Nu vorbesc despre echipa mare, vorbesc despre tineret, acolo unde Florin a jucat foarte bine. Iordănescu are un meci amical, nu putea să convoace 200 de jucători de la tineret, când formația are două meciuri importante oficiale. Spuneți-mi de ce nu e convocat cel mai în formă jucător pe postul lui? Stăm și o lălăim și o dăm pe ocolite? Nu vrea să-l ia pentru că vine de la Hagi! Jucătorii care nu joacă sunt convocați, iar pe el nu îl cheamă. Selecția trebuie făcută așa cum trebuie, să fie chemați cei mai buni”, a psu Hagi la Digi Sport.