Gheboasă, primele declarații după ce a fost reținut într-un dosar de trafic de droguri. Video

Gheboasă, primele declarații după ce a fost reținut într-un dosar de trafic de droguri. Video Sursa foto: Facebook/ Gheboasa

Gheboasă, pe numele său real Gabriel Gavriş, a fost chemat pentru audieri vineri seara de procurorii DIICOT Dâmbovița, în legătură cu un caz de trafic de droguri.

Gheboasă e acum în libertate și, luând totul ca pe o glumă, le-a transmis fanilor săi că e bine și că la perchezițiile făcute la casa lui procurorii nu au găsit droguri.

Prima reacție a lui Gheboasă despre dosarul cu trafic de droguri

Procurorii DIICOT care au obținut mandatele de arestare pentru dealeri afirmă că Gheboasă ar fi fost un client regulat și generos.

Timp de mai bine de jumătate de an, artistul ar fi cheltuit sume semnificative pentru achiziționarea zecilor de doze de canabis. Gheboasă nu neagă că a consumat droguri, însă spune că a renunțat la acest obicei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Trapper-ul a precizat că nu a fost niciodată implicat în vânzarea de droguri și că nu se consideră traficant, ci doar un „fost consumator” care a fost surprins fumând un „joint de marijuana”.

Frații mei, sunt bine, sănătos, în libertate. Toate știrile pe care le-ați văzut sunt FAL-SE. Eu am fost acuzat de deținere pentru consum.

La percheziția de pe 1 martie, la mine de acasă nu s-a găsit nimic, iar pentru deținere pentru consum în România legea te pedepsește cu o amendă penală, așa că nu trebuie să ciripești ca să poți să pleci acasă liniștit. Mulțumesc pentru mesajele frumoase”, a spus Gheboasă într-un clip video pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ghebe (@gheboasa11)

Cântărețul dă asigurări că nu sunt implicați minori

În continuare, cântărețul a dat asigurări că în cazul legat de traficul de droguri nu e implicat niciun minor. El a subliniat că el nu a vândut, nu vinde și nici nu o vândă droguri, pentru că el nu e traficant.

În încheiere, Gheboasă le-a promis o nouă piesă fanilor.

Eu sunt un simplu fost consumator, că am fumat și eu un joint de marijuana și m-a prins, acum ce să fac?

Suntem în libertate. N-avem altceva ce să facem. Avem foarte multe proiecte, foarte multă treabă. O să rupem. Urmează o piesă cu dedicație specială”.

Gheboasă

Gheboasă. Sursa foto: captură video

Dealerii lui gheboasă, reținuți de procurori

Potrivit unui comunicat emis sâmbătă de către DIICOT, patru persoane au fost reținute vineri pentru trafic de droguri de risc în formă continuată.

Aceste persoane sunt acuzate că, în perioada iulie 2020 - februarie 2024, la intervale variate, ar fi vândut și oferit gratuit cantități de canabis consumatorilor din București și din județul Dâmbovița.

În dosar e implicat și Gheboasă. Potrivit procurorilor DIICOT, cei patru suspecți și-au stabilit o rețea solidă de clienți, vânzând drogul la prețul de 50 de lei pentru o doză. Interacțiunea între vânzător și cumpărător avea loc pe stradă.