Gheboasă, față în față cu procurorii. Cum a fost prins trapperul de la UNTOLD. Surse

Gheboasă, față în față cu procurorii. Cum a fost prins trapperul de la UNTOLD. Surse Sursa foto: Gheboasă/ Facebook

Trapperul Gheboasă este audiat de procurori, după ce a fost prins cu droguri, susțin surse judiciare. În urmă cu câteva luni, el a fost surprins cum discuta despre câți bani dă pe substanțele interzise.

Gabriel Gavriș, cu numele de scenă „Gheboasă” are probleme cu legea. El a ajuns în fața procurorilor DIICOT, pentru explicații, după ce a fost cu cananbis asupra, spun surse judiciare, citate de știripesurse.ro.  Urmează ca anchetatorii să stabilească, dacă tânărul care a creat controverse la Untold este traficant sau consumator de droguri.

Gheboasă, față în față cu procurorii. Cum a fost prins trapperul de la Untold

Președinte al Academiei Române: „Festivalul Untold ține de anularea culturii”

Sursa foto: Facebook/ Untold

Pentru Gheboasă nu este prima dată când are probleme cu legea. În urmă cu șapte ani a fost acuzat că a bătut măr un polițist, însă, a scăpat de răspundere penală, deoarece faptele s-au prescris. În august 2023, Gheboasă a fost amendat de Jandarmerie cu suma de 1000 de lei, după ce a „cântat” la festivalul UNTOLD melodii cu versuri catologate osbcene, cu aluzii la droguri.

La vremea respectivă, cântărețul a împărțit România, în contestatori și susținători. Unii sociologi, specialițti antidrog s-au arătat oripilați din cauza versurilor sale și au susținut că este un exemplu negativ pentru copiii, adolescenții de astăzi.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Să ne apărăm copiii de influencerii negativi”, a scris specialistul antidrog, Cătălin Țone, pe pagina sa de Facebook.

Trapperul s-a considerat discriminat

Gheboasă, Jandarmeria şi UNTOLD, citați la CNCD. Csaba Asztalos, despre acest caz mediatizat

Trapperul Gheboasă. Sursa foto: Instagram

„Nu înțeleg de ce m-au amendat tocmai pe mine. Cred că dacă nu eram rom nu primeam amenda. Familia mea știe că nu am făcut nimic greșit. Momentan, nu am primit amenda, însă nu o s-o plătesc, o să o contest în instanță. Nu înțeleg de ce mă acuză de rasism, eu iubesc romii, fac parte din aceasta entie, nu m-aș gândi niciodată să îi jignesc", a declarat Gheboasa la Romania TV”, după ce a fost amendat de Jandarmerie.

Ulterior, Consiliul Național de Combatere a Discriminării(CNCD) a anunțat că va analiza în ce măsură s-a depășit sau nu limita libertății de exprimare la UNTOLD, prin versurile lui Gheboasă.  CNCD îi va audia și pe organizatorii festivalului. pentru a vedea dacî exista sau nu o răspundere și din partea acestora în ce privește prezenta spectatorilor.