Tânărul de 23 de ani din Buteni a sunat la poliție reclamând că din seiful firmei lipsesc 20.000 de lei. El a explicat că suspectează faptul că hoții au intrat prin efracție și au dat jaful. Doar că tot ce a povestit el nu s-a potrivit cu dovezile găsite de oamenii legii.

În fapt, tânărul a furat cei 20.000 de lei, iar mai mult de jumătate din ei, respectiv 12.200 de lei, i-a pus la pariuri sportive și i-a pierdut la jocuri mecanice.

„La data de 26 august, polițiștii postului Buteni au fost sesizați de către un tânăr de 23 de ani din Buteni despre furtul unei sume de bani dintr-o casă de jocuri și pariuri. Cel care i-a sesizat direct pe polițiști a relatat faptul că în noaptea de 25 spre 26 august, persoane necunoscute, prin efracție, ar fi pătruns în incinta unității, de unde, dintr-un seif, ar fi sustras suma de 20.000 de lei. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că situația relatată de tânăr nu coincindea cu cele constatate în urma administrării mijloacelor de probă. În fapt, tânărul reclamant, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, ar fi pătruns în incinta casei de jocuri și pariuri de pe raza localității Buteni, iar din seiful unității ar fi sustras suma de 20.000 de lei. În urma extinderii verificărilor s-a stabilit că cel în cauză ar fi utilizat 12.200 de lei din suma sustrasă la pariuri sportive și jocuri mecanice”, transmite Biroul de presă al Poliției Arad.
Pentru faptele sale, tânărul s-a ales cu un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de inducere în eroare a organelor judiciare, distrugere și gestiune frauduloasă.