Florin Salam nu este doar regele manelelor, ci și regele încasărilor atunci când trage linie după fiecare cântare. Neducând lipsă de bani, acesta și-a permis  o extravaganță de câteva sute de mii de euro. Acesta i-a făcut pe plac și iubitei sale.

Florin Salam a defilat în permanență cu tot felul de mașini scumpe, doar că, recent, s-a gândit să ridice standardul. Prin urmare, fără să stea prea mult pe gânduri, a decis să-și cumpere cea mai cea limuzină, o mașină folosită mai ales de către capetele încoronate. Cântărețul și-a cumpărat un Rolls-Royce, de culoare neagră, mașină care, cu siguranță, va fi remarcată la fiecare apariție în public, informează Wowbiz.ro.

Recent, paparazzii l-au surprins pe manelist, alături de frumoasa Roxana Dobre, în timp ce și-a dus mașina la spălătorie. Obosit de după vreun concert însă, Florin Salam a preferat să o lase la volan pe partenera lui de viață, dar, fiind vorba de o mașină a cărei preț depășește fără discuție 100.000 de euro, manelistul a insistat să o ajute pe partenera lui de viață în momentul în care a parcat-o în boxa în care urma să fie spălată și lustruită.

Atent ca Roxana, probabil nu tocmai obișnuită să conducă mașini atât de mari precum Rolls-ul pe care și l-a cumpărat, Florin Salam i-a dat indicațiile necesare pentru ca mașina să ajungă în siguranță la locul ei, iar apoi, după ce i-a plătit generos pe cei de acolo să îi facă limuzina curată ca lacrima a plecat, însoțit de partenera lui de viață, să se relaxeze la o cafea și să se odihnească puțin.

Te-ar putea interesa și: