Evenimentul Zilei > Actualitate > Gest INCREDIBIL făcut de văduva lui Ion Gyuri Pascu! Nimeni nu se aștepta – Foto în articol
Gest INCREDIBIL făcut de văduva lui Ion Gyuri Pascu! Nimeni nu se aștepta – Foto în articol

Gest INCREDIBIL făcut de văduva lui Ion Gyuri Pascu! Nimeni nu se aștepta – Foto în articol

La nouă luni de la moartea lui Ion Gyuri Pascu, văduva artistului a făcut un gest care a impresionat pe toată lumea până la lacrimi.

De profesie scriitor, publicist și scenarist Daniela Marin a publicat, la editura familiei, o carte numită  "Clovnul de Caro", în care a cuprins 19 poezii de-ale lui Ioan Gyuri Pascu, alese de el însuși din "Caietul cu poezii", dar și 17 texte ale cântecelor lui, selectate de Daniela din albumele artistului. 

Actorul şi cântăreţul Ioan Gyuri Pascu, fost membru al trupei Divertis, a murit, la vârsta de 55 de ani. Gyuri Pascu, născut pe 31 august 1961, la Agnita, a fost muzician şi actor, membru al grupului de umor Divertis. S-a lansat în cariera muzicală în anul 1982 şi de atunci a abordat diverse stiluri muzicale, printre care pop, rock, blues, reggae.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.