"Problema centrală a migrației în masă nu este rezolvată. Cu toate încercările de a face migrația mai umană, civilizată, nu rezolvă problema principală a Germaniei", a spus Schutze-Rhonhof.

"Fără a pune capăt migrației frecvente în masă din partea națiunilor africane și islamice, este de așteptat ca populația Germaniei să devină în cea mai mare parte africană și islamică în două generații. Vânzarea sistemului social german ar fi terminată", a comentat generalul. 

În ochii lui, un alt factor esențial este lipsa de deportare a persoanelor respinse la solicitarea de azil. Vedem deja orașe mari în care germanii autohtoni au devenit minoritatea ca în Frankfurt. De exemplu, Frankfurt a fost din nou "capitala crimei". Infracțiunile au totalizat 14.864 persoane la 100.000 de locuitori.

Hanovra și Berlin, tot cu populații multe de migranți, au urmat pe al doilea și al treilea loc, cu 14.616, respectiv 14.558 crime la 100.000 de locuitori.  Chiar și școlile au solicitat ajutor pentru reprimarea agresiunii religioase de către copiii musulmani. Germana este o limbă străină în aceste săli de clasă, iar predarea devine aproape imposibilă. 

Cel mai nou pact de migrare al lui Merkel și al SPD de a permite celor refuzaţi de a primi azil să rămână, totuşi, în cazul în care își găsesc un loc de muncă va accelera şi mai mult uzura Germaniei, notează voiceofeurope.

 

Te-ar putea interesa și: