Evenimentul Zilei > Social > George Soros INTERVINE în procesul democratic al României: ONG-ul Amnesty International ÎNCEARCĂ să BOICOTEZE REFERENDUMUL
George Soros INTERVINE în procesul democratic al României: ONG-ul  Amnesty International ÎNCEARCĂ să BOICOTEZE REFERENDUMUL

George Soros INTERVINE în procesul democratic al României: ONG-ul Amnesty International ÎNCEARCĂ să BOICOTEZE REFERENDUMUL

Amnesty International, o organizație neguvernamentală finanțată de Soros, încearcă să blocheze referendumul din România pentru „Familia tradițională”, informează Voiceofeurope.

Aceștia sunt împotriva unui referendum care defineşte căsătoria între un bărbat și o femeie, adică  întemeierea familiei prin căsătorie se face între "un bărbat și o femeie ", şi nu "soți ". Aşa cum se ştie deja referendumul public este stabilit pentru data de 7 octombrie. Cu toate acestea, Amnesty International, a declarat că intenționează să inițieze o acțiune la Curtea Constituțională pentru a încerca să împiedice poporul român să se decidă asupra definiției căsătoriei.

"Vom propune Curţii Constituţionale un memoriu "amicus curiae", în care vom sublinia că această modificare a definiţiei familiei ar putea duce la o încălcare a standardelor internaţionale privind drepturile omului, iar aceste standarde includ Convenţia Europeană a Drepturilor Omului şi jurisprudenţa ei", a declarat un reprezentant al ONG-ului lui Soros.

ONG-ul spune că acest lucru ar putea duce la un "pas înapoi clar pentru România" și va avea un "impact sever asupra vieții familiilor care nu se bazează pe căsătorie".  Prin urmare, cei de la Amnesty, care nu sunt cetățeni români, încearcă să-și impună definiția arbitrară și subiectivă asupra poporului român.

"Referendumul motivat de a schimba definiția familiei în constituția României ar putea duce la o încălcare a standardelor internaționale în domeniul drepturilor omului și la o discriminare homofobă în țară", a declarat Amnesty pentru AFP.  "Consecința este probabil să fie restricții suplimentare asupra vieții private și de familie a cuplurilor de același sex și a discriminării în viața cotidiană", au adăugat ei. Potrivit sursei menţionate, ONG-ul Amnesty International primește finanțare de la miliardarul George Soros.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: