Evenimentul Zilei > Politica > George Simion: Protestele vor continua, revolta românilor e de neoprit
George Simion: Protestele vor continua, revolta românilor e de neoprit

George Simion: Protestele vor continua, revolta românilor e de neoprit

Co-președintele AUR, George Simion, anunță că protestele vor continua, în ciuda faptului că acestea deranjează sistemul. Potrivit politicianului, guvernanții caută persoanele responsabile pentru manifestațiile publice ale românilor. “Noi suntem vinovații de serviciu”, a transmis George Simion.

Potrivit co-președintelui AUR, “sistemul este foarte deranjat de protestele românilor din toate orașele țării. Sistemul caută să găsească vinovați – bineînțeles, noi suntem vinovații de serviciu, dar ciuca bătăilor întotdeauna sunt românii”. 

Denigrările influencerilor nu vor avea efect

George Simion a anunțat că protestele vor continua până în momentul în care guvernanții vor renunța la măsurile de restricție impuse pentru prevenirea coronavirusului. 

“Protestele nu trebuie și nu vor înceta. Totodată, protestele nu vor fi politizate, aparțin tuturor românilor. Merg până la capăt, până când aceste măsuri aberante care nu au nicio legătură cu logica vor fi oprite. Denigrările influencerilor, celor care ar trebui să modeleze felul în care românii gândesc, nu vor avea efect”, a transmis liderul AUR. 

“Mergem mai departe, suntem solidari cu toți românii care ies în stradă și nu trebuie să vă descurajați de faptul că unii vă numesc săraci sau analfabeți sau fel de fel de denigrări culminate cu teroriști. Suntem oameni care luptăm pentru ce-i al nostru. Fiți mândri de cine sunteți”, a mai adăugat George Simion. 

Reamintim că președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a acuzat la rândul său guvernarea statului român de politizarea protestelor care au început ieri seară și au continuat până după miezul nopții. “Nu mai încercați să vedeți politizare acolo unde e doar disperare, sărăcie și silă pentru modul în care guvernați!!!”, a transmis pe rețelele de socializare președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Revolta românilor nu va putea fi împiedicată

Liderul AUR George Simion cere Executivului retragerea interdicțiilor impuse pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Potrivit politicianului, măsurile adoptate nu au nicio eficiență, ci doar îngroapă economia și au consecințe negative asupra educației copiilor și tinerilor.

“Continuăm atitudinea critică față de măsurile ineficiente. Cerem Guvernului retragerea măsurilor aberante. Lăsați agenții economici deschiși non-stop, nu mai interveniți cu amenzi asupra lor și nu mai interveniți cu măsuri. Nu-i închideți la ora 18 fără motiv. Lăsați sălile de sport deschise, lăsați școlile deschise pentru viitorul acestui neam. 

Măsurile nu au nicio eficiență. Protestele vor continua pentru că românii s-au săturat. Oricât ați încerca voi să dați în mine, în noi, în unul sau în altul, asta este o revoltă spontană a românilor de pretutindeni și nu o veți putea împiedica”, a spus George Simion. 

Guvernul trebuie să plece acasă

Co-președintele AUR susține că lupta românilor pentru libertate trebuie să continue. 

“Guvernul trebuie să plece acasă, iar românii trebuie să-și continue viața. O singură întrebare pentru Guvernul PNL-USR-UDMR: ce ați făcut până acum, în ultimul an, ca măsuri de prevenție, de profilaxie, în sistemul sanitar românesc și pentru imunitatea românilor? Știm cu toții răspunsul”, a conchis George Simion.