Petrecerea din Măciuca se repetă. George Simion invită toată România la botez

Petrecerea din Măciuca se repetă. George Simion invită toată România la botez George Simion. Sursa foto: Facebook

George Simion, liderul AUR, a invitat peste 10.000 de oameni la nunta lui cu Ilinca. Politicianul a adunat 400.000 de euro în urma nunții organizate în comuna vâlceană Măciuca și vrea să repede experimentul. Recent, el i-a invitat pe susținătorii săi, dar și pe românii care vor să se distreze, la botezul fiului său.

George Simion invită toată România la botez

„Sunt cel mai frumos dar pe care Dumnezeu l-a făcut părinților mei și mă numesc Radu Simion. Vreau să vă cunosc și de aceea vă invit la botezul meu, unde voi veni cu mami și tati, Ilinca și George Simion, și părinții mei spirituali, Georgiana și Cosmin și Camelia și Daniel”, arată textul invitației.

Ilinca Simion și fiul ei

Ilinca Simion și fiul ei. Sursa foto Instagram

Unde va avea loc botezul

Botezul va avea loc în data de 6 iulie, la Gura Humorului, în județul Suceava. Dacă la nuntă George Simion și Ilinca au avut 10 perechi de nași, pentru botezul primului lorcopil s-au mulțumit doar cu două cupluri. Liderul AUR și partenera lui au sărbătorit în aceeași locație și „Revelionul de AUR” la începutul anului. Alături de ei au petrecut peste 1.500 de invitați, care au fost nevoiți să se înscrie online la eveniment pe un site al partidului AUR.

Nunta, George Simion, lider AUR

George Simion și Ilinca. Sursa foto: Facebook

Geoge Simion nu uită de problemele din țară

Chiar dacă se pregătește de un eveniment foarte important din viața lui, liderul AUR nu a uitat de problemele din țară. Recent, el și-a spus părerea despre Florian Coldea. Simion este convins că nu a acționat singur și că au fost mai mulți oameni implicați.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Domnul Coldea nu ar fi acționat de unul singur, pe linie securistică sau masonică în justiție sau în mediul economic unii au întâietate și se întâmplă acest jaf. Este un grup infracțional care a luat puterea și românii pot lua din mâinile lor puterea.

Românilor nu li se permite șansa de a munci în țară. Am putea avea cel mai mare institut de analize asupra alimentelor, am fost printre puținii care i-au luat apărarea lui Hideg, putea să testeze toate produsele venite din import, este viitorul acestei națiuni. Eu plâng când văd românii plecați în condiții vai de mine…”, a declarat liderul AUR pentru România TV.