Gala Premiilor Capital! Află miercuri, 13 decembrie, care sunt personalitățile și companiile din România care au dominat anul 2023

Gala Premiilor Capital! Află miercuri, 13 decembrie, care sunt personalitățile și companiile din România care au dominat anul 2023

Personalitățile și companiile cu rezultate remarcabile în anul 2023 vor fi premiate în cadrul Galei Premiilor Capital 2023. Evenimentul va avea loc miercuri, 13 decembrie, la Phoenicia Grand Hotel, București. Evenimentul va reuni personalități din mediul de business, antreprenoriat, politic, cultural, medical, social, sportiv și mass-media.

Gala Premiilor Capital, ediția 2023

Gala Premiilor Capital reprezintă unul dintre evenimentele de tradiție organizate de revista Capital și este dedicat recunoaşterii performanțelor personalităților și companiilor de elită din mediul de business autohton, eveniment care reunește anual numeroase personalități din mediul de business, antreprenoriat, politic, cultural, medical, social și mass-media.

Anul trecut, Gala Premiilor Capital a marcat aniversarea a 30 de ani de la prima apariție în print a revistei Capital, printre premiații Capital, la ceas aniversar, numărându-se: Călin Popescu Tăriceanu, fostul președinte Emil Constantinescu, Adrian Năstase, fostul premier Nicolae Ciucă, Prof. Acad. Dr. Leon Dănăilă, realizatorul TV Victor Ciutacu, jurnaliștii Ion Cristoiu și Robert Turcescu, companiile Fildas-Catena și Niro Investment Group, Marcel Iureș și directorul Operei Naționale București, Daniel Jinga. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Și în acest an, în cadrul Galei Premiilor Capital se vor recunoaște meritele și se vor premia proiecte, inovații și rezultatele remarcabile ale oamenilor și companiilor din diferite domenii de activitate, precum administrație, politică, mass-media, antreprenoriat, sănătate, artă sau sport. 

Lansarea Capital Top 300 Cei mai Bogați Români, ediția 2023 în cadrul Galei Premiilor Capital

Un moment special în cadrul Galei Premiilor Capital 2023 îl va constitui și lansarea Capital Top 300 Cei Mai Bogați Români, ediția 2023, un proiect de succes al revistei ce reprezintă un barometru al oamenilor de afaceri din România, publicat încă din 2002.  

Capital „Top 300 cei mai bogați români” ediția 2023 va fi disponibil la toate punctele de difuzare a presei și online, pe site-ul www.edituradecarte.ro, începând cu 15 decembrie 2023. 

Urmăriți live Gala Premiilor Capital 2023

Gala Premiilor Capital 2023 va fi transmisă și live miercuri, 13.12.2023, începând cu ora 19.30, pe Facebook Capital România, Facebook Infofinanciar Romania, Facebook evz.ro și pagina de Youtube Hai România.

Evenimentul este organizat cu sprijinul: Reciclad'or, Philip Morris România, Lingemann Beschaffungssysteme, Catena, Exim Banca Românească, Rewire Interior Design și Galeria Romană. 

Parteneri media: www.evz.ro, www.infoactual.ro, Evenimentul Istoric, www.infofinanciar.ro și www.edituradecarte.ro