Evenimentul Zilei > Actualitate > Gâdea aruncă bomba despre Prelipceanu. DEZVĂLUIRE ÎN PREMIERĂ despre legătura cu TRUSTUL INTACT
Gâdea aruncă bomba despre Prelipceanu. DEZVĂLUIRE ÎN PREMIERĂ despre legătura cu TRUSTUL INTACT

Gâdea aruncă bomba despre Prelipceanu. DEZVĂLUIRE ÎN PREMIERĂ despre legătura cu TRUSTUL INTACT

Prezentatorul emisiunii ”Sinteza zilei”, Mihai Gâdea, a lansat luni seara o dezvăluire în premieră despre Cosmin Prelipceanu, redactorul – şef al Digi24.

În contextul în care Mugur Ciuvică, Dana Grecu şi Mihai Gâdea discutau în platou despre subiectul conflictului apărut la Digi24 între Dragoş Pătraru şi Prelipceanu, prezentatorul emisiunii ”Sinteza zilei” a avut următoarele remarci: „Ştiaţi că Prelipceanu a fost la noi? Nu ştiaţi? Atunci vă spun ceva în premieră. A lucrat la noi o zi. A fost pus de redactorul-şef să facă un material despre declaraţiile de avere, despre datornicii din Parlamentul European…

El n-a înţeles care erau datoriile pe care parlamentarii le aveau şi banii pe care i-au împrumutat ei… el i-a trecut pe cei care au împrumutat la datornici. Atunci, redactorul-şef i-a spus că dacă e atât de prost pregătit… „Vă rugăm să ne părăsiţi. Prelipceanu a lucrat la noi o zi”, a dezvăluit Mihai Gâdea.

Dragoş Pătraru a criticat recent, în termeni duri, conducerea Digi 24, pentru că a evitat abordarea subiectului dosarului Antena Group– RCS&RDS, în care este vizat şi Ioan Bendei, fostul administrator al companiei. În emisiunea „Starea Naţiei“, pe care o prezintă, jurnalistul a declarat că „televiziunea care stă toată ziua cu dreptatea şi cu adevărul în gură“ a ocolit acest subiect de interes public. 

De asemenea, Pătraru a avut unele remarci legate şi jurnaliștii sub acoperire care ar lucra la Digi24. În replică, redactorul-şef Digi24, Cosmin Prelipceanu, i-a cerut lui Pătraru să prezinte lista acoperiţilor din Digi şi i-a transmis că poate fi chemat în instanţă pentru declaraţiile sale.

Ultima reacţie a lui Pătraru a venit miercuri (n.r. – 24 mai), când l-a anunțat pe Cosmin Prelipceanu că sprijinul pe care îl are din partea telespectatorilor îl face să rămînă în continuare la postul de televiziune. Chiar trei ani, atît cît durează contractul.

“Diseara, la emisiune, raspundem si provocarilor tampite venite din partea unor tipi aroganti, care au inteles sa-si bata joc de increderea telespectatorilor, departand postul de normele jurnalismului prin ocolirea unor subiecte delicate pentru companie. Cred cu tarie ca toata aceasta discutie publica e foarte buna si poate scutura Digi24 de toate etichetele care i s-au pus in ultimii ani. Ne vedem diseara, la 22.30, la Digi24. Va multumim pentru sustinere, fara voi am fi fost probabil acasa acum. Aaa, sa nu uit. Si lista. E, ce vorbesti, ma, normal ca avem lista”, a transmis Pătraru pe contul lui de Facebook.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: