”Decizia de astăzi a instanței este una care nu are cum să nu te bucure, după trei ani de coșmar, de iad, de decizie nedreaptă”, a spsu Gâdea.
 
Pe de altă parte, după aproape trei ani de zile, decizia de astăzi nu poate să te bucure până la urmă foarte tare pentru că din viața unor oameni au fost furați niște ani, într-un mod nedrept, de către un procuror care este acuzat de fapte grave de corupție, de o judecătoare care a fost exclusă din magistratură de către judecătorii din CSM, după ce Băsescu și tot sistemul său opresiv au făcut ceea ce nu a făcut nimeni în România în ultimii 27 de ani”, a mai precizat Mihai Gâdea, într-o intervenție telefonică la Esențial, de la Antena 3.
 
Tribunalul București a aprobat cererea de eliberare condiționată a lui Dan Voiculescu, după ce aceasta a fost admisă de Judecătoria Sectorului 5 pe 9 iunie.
 
 
Dan Voiculescu fusese condamnat definitiv la 10 ani de închisoare în Dosarul ICA, care a vizat privatizărea Institutului de Cercetări Alimentare (ICA). În acelaşi dosar, Gheorghe Mencinicopschi şi fostul director al ADS Corneliu Popa, au fost condamnaţi la 8 ani de închisoare, în timp ce fostul ministru al Comunicaţiilor Sorin Pantiş, a primit 7 ani de închisoare.