Evenimentul Zilei > Politica > Gabriela Firea îi răspunde lui Robert Negoiță: Cei care sunt obișnuiti să-și vândă și familia, și prietenii…
Gabriela Firea îi răspunde lui Robert Negoiță: Cei care sunt obișnuiti să-și vândă și familia, și prietenii…

Gabriela Firea îi răspunde lui Robert Negoiță: Cei care sunt obișnuiti să-și vândă și familia, și prietenii…

Scandalul din preajma alegerilor locale pentru București începe să capete amploare. Gabriela Firea îi răspunde cu un mesaj dur lui Robert Negoiță.

Robert Negoiță, primarul PSD al Sectorului 6 a anunțat că nu va mai candida din partea acestui partid. O decizie care a luat prin surprindere conducerea PSD. Aseară, la Digi 24 și-a motivat decizia:

„Nu cred în șansele de reușită (ale lui Marcel Ciolacu – n.red.). Văd căpușe, hiene cu dinți rânjiți că «uite PNL s-ar putea să se împiedice și venim noi iarăși, avem noi grijă să…». Nu mă regăsesc acolo.

Am menționat câteva nume. L-am menționat pe domnul Bădălău, care iată, un PSD atât de reformat, încât îl premiază să-l trimită la Curtea de Conturi, ca vicepreședinte. Nu e doar o nenorocire pentru prezent, ci pentru următorii 9 ani. E un exemplu foarte prost pentru societate. Adică în România cum poți să te realizezi? Te duci, ești servil, cu capul plecat, fără competențe nici profesionale și nici morale. Am vorbit despre domnul Oprișan, un alt exemplu. Nu aș vrea să fac o listă, că ar putea să pară o chestiune de persoane. Este o chestiune de principii”

Despre Primarul General al Capitalei a spus că ar trebui să facă un pas în spate, fiind vinovată de nerezolvarea unor probleme stringenet ale Bucureștiului, cum ar fi traficul infernal.

Gabriela Firea i-a răspuns pe Facebook: „Sa ne fereasca Dumnezeu de oamenii care sunt in stare sa calce pe cadavre, pe orice sentiment, pentru propriile ambitii, trufii, egoisme supranumite “principii”.

Cei care sunt obisnuiti sa-si vanda si familia, si prietenii sunt mierosi cand au nevoie de tine si cruzi cand nu le mai servesti noului interes.

Lupii singuratici, semi-zeii, trufasii pur-sange sunt cei mai periculosi indivizi.

Feriti-va! Feriti-va! Fugiti de oamenii lingusitori care va tradeaza, zambind de satisfactie.

Ce nu stiu acesti insi este ca, strecurandu-se in viata prin tradari, nu-si vor putea cumpara cu niciun regat titlu de noblete!

Cea mai josnica ticalosie a omului este tradarea, zicea un intelept! Sa-i credem pe intelepti….

Ganduri la final de zi… Ajunge zilei grija ei…

Noapte buna!🙏”