Totodată, primarul general susține că se lucrează pentru reluarea livrării de agent termic şi la restul imobilelor.

„Pentru jumătate dintre cele 300 de blocuri este şi căldură, pentru jumătate încă se lucrează. Dar e normal să se întâmple aşa ceva?

Nu este normal să ajungem să îi pedepsim pe bucureşteni crezând că ei nu cunosc şi nu ştiu care sunt informaţiile şi că îl vor pedepsi la vot pe primar. Nu. Bucureştenii, ca toţi românii, sunt foarte inteligenţi, foarte bine informaţi, foarte pregătiţi şi au înţeles despre ce e vorba: ce distruge PNL-ul repară PSD-ul, pentru că PSD-ul duce greul, şi nu doar în Bucureşti, în întreaga ţară.

Ştim cine a condus RADET 15 ani, directori de la PNL care după ce au băgat în insolvenţă RADET, au plecat în călătorii exotice, din care unii nu s-au mai întors. Pentru că RADET a fost o vacă de muls pentru PNL iar acum vin ei şi ne dau lecţii. Cetăţenii sunt mai inteligenţi decât crede PNL”, a spus Firea.

Ludovic Orban a criticat în conferinţa de alegeri a PNL Bucureşti, modul în care este gestionat sistemul de termoficare, susţinând că acesta are un randament de sub 20%.

„Primăria Bucureştiului a avut posiblitatea să acceseze 178 de milioane de euro pentru modernizarea reţelelor primare de alimentare cu energie termică. Şi vă spun că a pierdut aceşti bani pentru că este incompetentă, pentru că nu înţelege nimic din nevoile reale şi nu are capacitatea se deruleze niciun proiect serios pentru Bucureşti”, a spus Orban sâmbătă, informează Antena 3.