Evenimentul Zilei > International > G7: Zâmbete, pupături şi voie bună. Galerie Foto
G7: Zâmbete, pupături şi voie bună. Galerie Foto

G7: Zâmbete, pupături şi voie bună. Galerie Foto

Toate zâmbetele şi pupăturile de pe lume au fost la G7.  În imaginile surprinse la şedinţa foto de familie cu liderii mondiali, îi vedem pe Justin Trudeau, Melania Trump, Brigitte și Emmanuel Macron, Donald Trump şi Angela Merkel pur şi simplu radiind.
De departe imaginea cu Melania Trump care părea să se bucure de un sărut cu premierul canadian Justin Trudeau în timpul photocall-ului de aseară, a fost cea mai mediatizată.
Prima doamnă Melania a părut să se bucure să intre la un sărut cu premierul canadian Justin Trudeau în timpul photocall-ului aseară
A doua imagine devenită virală, pe social media, a fost cu Angela Merkel în timp ce președintele Trump se îndreaptă spre ea ţinând ochii închisi ca şi cum se pregătea pentru un sărut pasional  în timpul şedinţei foto de  la summitul G7 din Franța.
Angela Merkel ține ambii ochi deschiși în timp ce președintele Trump vine pentru un sărut neplăcut în timpul convorbirii foto la summitul G7 din Franța
Tot în cadrul şedinţei foto de familie Donald Trump a primit un sărut pe obraz de la Brigitte Macron, soția președintelui francez.
În această seară, Donald Trump a primit o bucată galică pe obraz de la Brigitte Macron, soția președintelui francez
Aşa cum era de aşteptat, Melania Trump a eclipsat din nou cu o ţinută de înaltă clasă: o rochie fără mâneci, creaţie semnată de Alexander McQueen, la preţul de 2.375 de dolari. Aşadar, Melania, în vârstă de 49 de ani, a purtat o rochie pentru cocktail roșie, iar Donald Trump a purtat un costum clasic bleumarin accesorizat cu o mică insigna reprezentând steagul american şi o cravată tot bleumarin cu dungi argintii. Culoarea rochiei, modelul, lungimea ei şi pantofii au „creat un tot perfect”, cum ar spune experţii în modă.

Președintele Donald Trump și prima doamnă Melania Trump se îndepărtează după fotografia de familie a G7

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: