Evenimentul Zilei > Actualitate > Furtuna a făcut RAVAGII pe A1 I FOTO
Furtuna a făcut RAVAGII pe A1 I FOTO

Furtuna a făcut RAVAGII pe A1 I FOTO

Intervenție de urgență, miercuri noaptea, pe Autostrada Vestului. Zeci de balize au fost luate de vânt și împrăștiate pe carosabil.

Miercuri după-amiza în Timiș s-a înregistrat un cod portocaliu de fenomene meteo periculoase. Ploaia torențială din anumite zone a fost dublată de un vâbt extreme de puternic. Acesta a smuls din temelie balizele antiorbire pe Autostrada A1 Lugoj – Traian Vuia. Balizele au fost împrăștiate pe suprafața carosabilului, pe sensul de mers Traian Vuia – Lugoj – Timișoara. 

”În acest moment, pe teren sunt cinci echipe de lucrători care strâng aceste elemente de antiorbire, acestea urmând saă fie remontate în cursul dimineții de mâine, 18 august 2016. Montarea va fi asigurată de către antreprenor, lucrarea fiind în garanție.

Având în vedere că nu este prima dată când sistemele antiorbire nu își dovedesc fiabilitatea, CNADNR S.A., împreună cu consultantul lucrării și cu antreprenorul general vor analiza împreună posibilitatea de a înlocui sistemele de prindere ale sistemelor”, transmit reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara. ( Foto: Adrian Pîclișan)