Dr. Prem a publicat pe site-ul celebrului său ghid turistic "Dr Prem's Travel and Tourism Guide" articolul cu titlul "Ţările pe care le puteţi vizita pentru a vedea cele mai frumoase femei din lume", scrie news.thaivisa.com, citat de Agerpres.

El a făcut remarca potrivit căreia ţările cu cele mai frumoase femei din lume au fost puse în acest ghid într-o ordine aleatorie şi a comentat că "fiecare femeie este frumoasă, indiferent de ţara în care trăieşte". Expertul a precizat, totodată, că va respecta opinia oricui percepe frumuseţea în mod diferit.

Site-ul său de călătorie şi ghidul de turism au enumerat în această listă Ucraina, Suedia, Thailanda, Bulgaria, Rusia, Olanda, Liban, Polonia, India, Brazilia, Italia, Canada, Serbia, Coreea de Sud, Croaţia, Columbia, Argentina, Etiopia, România.

Femeile din România au fost descrise în acest ghid ca fiind elegante, cultivate, harnice, grijulii, cu atitudine pozitivă, înţelegătoare, feminine şi promotoare ale valorilor tradiţionale, având tot ceea ce un bărbat caută când îşi alege o soţie. Ele sunt recunoscute pentru inteligenţa lor nativă şi pentru faptul că acordă prioritate în viaţă culturii şi dezvoltării personale, mai scrie dr. Prem.

În ceea ce priveşte Ucraina, enumerată prima în această listă, el a scris că cele mai bune locuri din ţară pentru a surprinde adevărata frumuseţe a femeilor sunt Kiev, Odesa şi litoralul Marii Negre.

Suedia, a doua enumerată, este considerată ţara cu cei mai arătoşi bărbaţi şi femei din întreaga lume. Femeile din această ţară sunt literalmente uimitoare, potrivit dr. Prem, care le descrie ca fiind înalte, zvelte, blonde cu ochi albaştri, inteligente, prietenoase şi extrem de educate.

Thailanda, a spus el în ghidul de călătorie, poate fi cunoscută pentru natura, cultura şi ospitalitate sa, dar şi pentru femeile frumoase, care sunt timide, însă extrem de prietenoase şi romantice.

Dr. Prem este autor şi editor renumit de ghiduri turistice şi de dezvoltare personală, el conducând, de asemenea, şi o reţea de 50 de website-uri de nişă care atrag milioane de cititori din întreaga lume. În prezent, el furnizează servicii de consultanţă independente şi face training pentru diverse guverne şi mari organizaţii de asistenţă medicală şi investiţii, mai notează news.thaivisa.com.