Evenimentul Zilei > Actualitate > Frigul naște monștri. Bătrân, ucis cu un lemn de foc de femeia cu 20 de ani mai tânără
Frigul naște monștri. Bătrân, ucis cu un lemn de foc de femeia cu 20 de ani mai tânără

Frigul naște monștri. Bătrân, ucis cu un lemn de foc de femeia cu 20 de ani mai tânără

O crimă a ieșit la iveală, joi dimineața, după ce un bătrân a fost găsit mort în casa în care locuia cu o femeie cu aproape 20 de ani mai tânără.

Surse judiciare au dezvăluit că pensionarul de 75 de ani a pierit în urma mai multor lovituri aplicate cu un lemn pentru foc de o femeie de 56 de ani, care locuia în casa modestă, alături de bătrân.

Bărbatul a fost găsit mort într-un pat din locuinţa sa de la marginea orașului Curtea de Argeş de o cunoștință care obișnuia să îi aducă de mâncare.

Avea multe urme de lovituri pe corp și în zona capului, semn că a fost lovit cu furie.

Sursele EVZ precizează că femeia acuzată de omor prezenta un comportament specific unei persoane cu probleme psihice, deși nu fusese internată în niciun spital de specialitate.

Polițiștii de la IPJ Argeș au sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş pentru infracţiunea de omor

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.